Geen nieuwe meldingen

Driegangenmenu met onbeperkt pizza bij SUGO in Amsterdam, Eindhoven, Utrecht en Rotterdam

Resterende tijd beperkt!
Tot 50% korting.
Kies optie

In een Notendop

Proef Italië bij elke hap die je neemt van deze Italiaanse klassieker die wordt bereid met extra luchtig deeg.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Beschikbaarheid Reserveren

De meeste Nederlanders denken bij Italië aan ovenverse pizza’s, het Gardameer en die hele schuine toren die iedereen op foto’s probeert tegen te houden. Proef onbeperkt Pisa bij restaurant SUGO.

Kies uit 4 opties

  • € 29,99 voor een driegangenmenu voor 2 personen met onbeperkt pizza-slices (waarde € 59,98)
  • € 44,99 voor een driegangenmenu voor 3 personen met onbeperkt pizza-slices (waarde € 89,97)
  • € 59,99 voor een driegangenmenu voor 4 personen met onbeperkt pizza-slices (waarde € 119,96)
  • € 88,99 voor een driegangenmenu voor 6 personen met onbeperkt pizza-slices (waarde € 179,94)

Begin je lunch of diner deal bij SUGO in Amsterdam of een van de andere steden goed met een carpaccio van Bresaola of gerookte zalm of een geitenkaassalade met vijgen en walnoten. Voor het hoofdgerecht van deze pizza deal zijn er flink wat Pizza’s “al Taglio” (slices) om uit te kiezen. Die zijn onderverdeeld in de 4 V’s: vlees, vis, vegetarisch en vegan. Je krijgt twee slices per persoon en kan dus ook per persoon twee verschillende smaken kiezen. Mocht je daarna nog trek hebben, dan ben je vrij om meer slices te bestellen. Mocht je dat doen, vergeet dan niet dat er ook nog een dessert bij het menu hoort. De tiramisu, panna cotta, pizza Nutella of koffie met Cannoli zijn waardige zoete afsluiters van SUGO waar je een beetje ruimte voor moet vrijhouden.

Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week gedurende lunch en diner (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 3 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: geldig op locaties Amsterdam, Eindhoven, Utrecht en Rotterdam Westblaak. Niet geldig icm andere acties. Exclusief drankjes. Voor iedere niet geconsumeerde pizza slice wordt de originele prijs van de slice in rekening gebracht. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over SUGO

Bij SUGO zijn ze verliefd, verliefd op de Italiaanse Pizza al Taglio. Een luchtige slice cultuur waar de eigenaren van het restaurant zich mee onderscheiden in Nederland. Op het extra luchtige deeg waar de pizza's mee worden gebakken kan je eindeloos variëren en combineren met ingrediënten. En zo hoef je er eigenlijk nooit op uitgekeken te raken. De Italianen zijn er daarom zelf ook nog steeds erg dol op, je ziet daar op bijna elke straathoek wel een tentje waar je zo'n luchtige vierkante pizza-slice kan halen voor on the go of voor thuis op de bank. Dit afhaalconcept hebben de eigenaren van SUGO overigens iets veranderd door er een complete restaurantervaring van te maken. Een ervaring die je kan beleven in Amsterdam, Eindhoven, Utrecht en Rotterdam.

SUGO

Restaurant, Pizza, Italiaans restaurant
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.