Geen nieuwe meldingen

Sun & Skin

Duikerstraat 17 B, Rotterdam

Huidverjongende "HIFU" facelift-therapie zonder te snijden bij Sun & Skin in Rotterdam

20+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Deze High Intensity Focused Ultrasound-therapie is gericht op het verstrakken van bepaalde zones zoals de kaaklijn, zonder operatie.

Over deze deal

Net als dat openhartige bestuurders reizigers met een kartonnen bordje naar de volgende onbekende stad brengen, heeft je huid soms ook een lift nodig om weer op de juiste plek van bestemming te komen. Steek die duim omhoog voor een huidverjongende facelift-behandeling bij Sun & Skin.

Kies uit 3 opties

  • € 139,99 voor “HIFU” facelift-therapie voor wenkbrauwen of voor onder de ogen en kraaienpootjes (waarde € 650)
  • € 199,99 voor “HIFU” facelift-therapie voor de kaaklijn of onderkin (waarde € 750)
  • € 249,99 voor “HIFU” facelift-therapie voor de kaaklijn en onderkin (waarde € 1.100)

HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) is gericht op het verjongen en verstrakken van de huid, zonder cosmetische ingrepen. Tijdens deze facelift-therapie worden namelijk geluidsgolven en energiepulsen in diepere lagen van de huid afgegeven, die zich omzetten in warmte. In het onderhuidse bindweefsel ontstaat vervolgens een bepaalde hitte, waardoor je huid zich samentrekt en dat draagt bij aan een gladder en strakker effect. Het resultaat is vrijwel direct zichtbaar.

Wat je moet weten

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch minimaal 24 uur vooraf op 010 341 9251, o.v.v. Groupon..
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Sun & Skin

Sun & Skin is een stijlvolle beautysalon in Het Lage Land van Rotterdam met een keur aan schoonheidsbehandelingen, ervaring en expertise. Het personeel vormt met zijn kunde en enthousiasme een gezonde en frisse basis en het bijzondere interieur maakt het schone plaatje compleet. Binnen bij Sun & Skin vind je de MegaSun-zonnebanken, maar er worden ook diverse ontharingstechnieken en massages uitgevoerd. Een manicure en/of pedicure nodig? Bij Sun & Skin kan je je handen en voeten gerust neerleggen.