Geen nieuwe meldingen

Sunclub Allure

5 of 10 keer onder de zonnebank bij Sunclub Allure in Woerden

Tot 57% korting.
Kies optie

In een Notendop

Stap vijf of tien keer onder een van de Ergoline-zonnebanken en houd dat zomerkleurtje bij wanneer de zon het even laat afweten.

Wat je krijgt

Kies uit twee opties

  • € 34,99 voor 5x zonnen onder een van de Ergoline-zonnebanken (waarde € 70)
  • € 59,99 voor 10x zonnen onder een van de Ergoline-zonnebanken (waarde € 140)

Voorwaarden

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 30 september 2019 in voor je eerste sessie. Daarna heb je 1 jaar de tijd om de rest van de sessies op te maken. Geldig op alle dagen van de week.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: vul je groupon-code in op https://www.suncluballure.nl/vouchers/ en maak een account aan. Jouw zon-tegoed wordt dan automatisch op je account gezet en vanuit je account kan je vervolgens via https://www.suncluballure.nl/reserveren je zon-sessies reserveren. Telefonisch reserveren is niet mogelijk.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Alleen geldig voor nieuwe klanten. Als nieuwe klant is het verplicht om een (gratis) huidanalyse te laten doen voor je eerste sessie. Minimum leeftijd: 18 jaar. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Sunclub Allure

Bij Sunclub Allure in Woerden nemen ze niet alleen jouw zomerkleurtje maar vooral ook de gezondheid van je huid uiterst serieus. Bij het eerste bezoek krijg je dan ook een gratis huidanalyse, zodat de zon-professionals je kunnen adviseren over de zonnebank die het best bij jouw huidtype past. Met vijf verschillende zonnebanken van Ergoline biedt Sunclub Allure voor elke bezoeker een zonnige match.

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.