sluit
Gebruik code ZONDAG25 en krijg tot 25% korting op Lokaal. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

OpdeSup

Elzenhoven, Rhoon

2 uur lang een SUP board huren om zelfstandig te suppen in Rhoon-Portland, vlakbij Rotterdam

Kies optie

In een Notendop

Voel de wind door je haren, luister naar de kabbelende golfjes en kom tot rust terwijl je op je SUP board de omgeving van Rotterdam verkent.

Over deze deal

  • 2 uur lang SUP board huren incl. peddel
  • Om zelfstandig het water rondom Rhoon te verkennen
  • Zo kan je (een deel van) de Blauwe Verbinding suppen, richting Rotterdam
  • Je stapt op in de wijk Portland in Rhoon aan de kant van de Elzenhoven
  • Hier liggen de SUP’s in het water tussen de Binnenhof en Elzenhoven
  • Zorg dat je in ieder geval het volgende bij je hebt voordat je aan je tocht begint: zwemkleding, handdoek, droge kleding en zonnebrand
  • Neem eventueel ook een pet en wat te eten en drinken mee voor tussendoor

Deal-Voorwaarden

Verplicht via Bookingtool reserveren op reserveren.groupon.nl. Niet geldig op feestdagen. Geldig vanaf het moment van aankoop t/m 30/09/2022 op vrijdag, zaterdag en zondag. Maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado. Neem je afgedrukte groupon mee. Zorg dat je zwemkleding, handdoek, een setje droge kleding, zonnebrand en eventueel een pet en wat te drinken meeneemt voor tussendoor. Door aankoop van deze deal ga je ook akkoord met de algemene voorwaarden van OpdeSup. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. De 14-dagen annuleringstermijn is niet van toepassing op geboekte vouchers. Reserveringen kunnen tot 48 uur vóór de afspraak gewijzigd of geannuleerd worden. Er is géén restitutie meer mogelijk na deze annulering / wijzigingsperiode. Niet geldig i.c.m. andere acties.

Over OpdeSup

In beweging zijn en tegelijkertijd volledig tot rust kunnen komen door de natuur en het kabbelende water; daar draait suppen om volgens Marjan van Verre. Zij is OpdeSup gestart om iedereen kennis te laten maken met deze leuke watersport. Op één van haar SUP boards kan je zelfstandig de Blauwe Verbinding - de bijzondere waterverbinding tussen Rotterdam en Rhoon - gaan verkennen. Voor wie nog niet bekend is met suppen, of graag zijn of haar techniek nog wil verbeteren, biedt Marjan ook (privé)lessen aan. Ook kan je samen met haar een tocht over het water maken en tegelijkertijd coaching krijgen. Suppen kan je zo sportief of ontspannen invullen als je zelf wenst en is dan ook een ideale activiteit voor een bedrijfsuitje, kinderfeestje of familiedag.