Geen nieuwe meldingen

6 locaties

Rij tot een uur lang met een Lamborghini of Ferrari bij Super Experience op verschillende locaties in Nederland

Tot 40% korting.
Kies optie

In een Notendop

Na een korte uitleg van de instructeur neem je plaats achter het stuur van je sportwagen om 20, 40 of 60 minuten zelf te rijden.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Een exclusieve auto huren biedt je een inkijkje in hoe het is om luxe te ervaren zonder buitensporige aflossingen per maand en zonder de verantwoordelijkheid voor het dagelijks bijvullen van de caviaartank. Ervaar extravagante automobielen bij Super Experience.

Kies uit 3 opties

  • € 59 voor 20 min. rijden in een Lamborghini Gallardo Spyder of Ferrari F430 F1 Spider (waarde € 99)
  • € 99 voor 40 min. rijden in een Lamborghini Gallardo Spyder of Ferrari F430 F1 Spider (waarde € 149)
  • € 149 voor 60 min. rijden in een Lamborghini Gallardo Spyder of Ferrari F430 F1 Spider (waarde € 199)

Super Experience geeft je de kans om zelf de 500+ pk te ervaren van een Italiaans racemonster. Na een korte uitleg van de instructeur neem je zelf plaats achter het stuur: riem vast, sleutel in het contact en luister naar het grommen van die motor zodra je het gaspedaal indrukt. Afhankelijk van de optie die je kiest, mag je daarna 20, 40 of 60 minuten de weg op.

Instaplocaties: Utrecht, Meppel, Roosendaal, Zoetermeer, Nijmegen en Eindhoven.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken en 1 groupon te koop als kado.
Reserveren: verplicht online op www.superexperience.com/huren met gebruik van je groupon-codes. Selecteer eerst de auto, locatie, rijtijd en datum. Kies daarna het tijdstip en klik op ‘volgende stap’ en voer je persoonsgegevens in en je groupon-codes (bovenaan de pagina).
Annuleren: annuleren is niet mogelijk.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Bij te weinig deelnemers (minder dan 12 ritten per dag) wordt jouw arrangement verplaatst. Super Experience neemt in dat geval 48 uur voor aanvang per e-mail contact met je op. Je kan rijden in Meppel, Hengelo, Almere, Zoetermeer, Nijmegen of Eindhoven. Super Experience neemt na het boeken via e-mail contact met je op om de exacte locatiegegevens door te geven. Let op: je moet in het bezit zijn van een rijbewijs. Je hebt een eigen risico van € 2.500 voor opgelopen schade. Je kan dit op locatie afkopen voor € 25 per rit. Alleen NL, BE en DU rijbewijzen zijn toegestaan. Onder voorbehoud van weersomstandigheden i.v.m. veiligheid. Neem voor meer informatie contact op via info@supercarexperience.nl. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Super Experience

Super Experience vindt dat iedereen de kans zou moeten hebben om in een bijzondere Ferrari of Lamborghini te kunnen rijden. Zij bieden meerdere arrangementen aan door heel Nederland, om de droom van iedere liefhebber van deze Italiaanse auto's waar te maken.

Super Experience

Vervoer, Autoverhuur, Plezier of vrije tijd