Geen nieuwe meldingen

Set van 2 of 3 Superdry t-shirts voor heren

2- of 3-pack Superdry t-shirts

Nog niet beschikbaar

In een Notendop

Dit t-shirt is praktisch, trendy en stijlvol en is geschikt voor alle gelegenheden of het nu met jeans, shorts of sportkleding is.

Product-details

  • Comfortabel t-shirt met korte mouwen, sportief gesneden maar altijd comfortabel
  • Materiaal: 96% katoen, 4% elastaan
  • Merk: Superdry
  • Merklogo duidelijk zichtbaar maar discreet

Maattabel:

maat breedte (cm) lengte (cm)  
    46 706
M 51 73  
L 56 76  
XL 661 78  
XXL 66 81  
XXXL 71 84  

Deal-Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.


Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.