Sushi Vandaag

1, 2 of 4 Poké bowls en drankje naar keuze afhalen bij Sushi Vandaag in Purmerend

Kies optie
NieuwReserveer nu een tafel of later

In een Notendop


Doe mee aan de tweede ‘Poké’-hype en smul thuis voor de buis van deze hippe sushicreaties.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt


Beschikbaarheid Reserveren

Kies uit 3 opties

  • € 7,50 voor 1x Poké bowl en drankje naar keuze
  • € 14,50 voor 2x Poké bowl en drankje naar keuze
  • € 28,50 voor 4x Poké bowl en drankje naar keuze

Sushi, niet in traditionele rolletjes, maar als een waar kunstwerkje opgemaakt in een bakje: het enige wat je hoeft te doen om mee te doen aan de tweede ‘Poké’-hype is te bepalen of je “Zalm”, “Vega”, “Gefrituurde Garnalen” of “Mix” wil en met welk blikje frisdrank je het wil combineren. Nadat je een weloverwogen beslissing hebt genomen, bevestig je online door te zeggen: “Ik kies jou”. Vervolgens wordt je bestelling doorgegeven aan het Poké Center in Purmerend, waar je op het door jou gekozen moment langs kan gaan om je bestelling op te pikken. Eenmaal thuis aangekomen is het tijd om aan te vallen, om erna uitgespeeld lekker op de bank neer te ploffen.

Voorwaarden


Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: minimaal 24 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 6 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Keuze uit alle Poké bowls m.u.v. "Tonijn". Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Sushi Vandaag


Sushi vandaag, en morgen, het liefst de hele week. Dat is mogelijk bij Sushi Vandaag op de Venediën in Purmerend, waar ze elke dag opnieuw verse sushi klaarmaken. Maki, Nigiri, Sashimi, Futomaki en handrolls, bereid met sushirijst, nori en stukjes groenten met of zonder verse vis, zoals zalm en tonijn. Maar voor misosoep, edamame, salade, loempia's en andere warme gerechten zit je hier ook goed. Wil je de sushi of andere gerechten vers van het Japanse koksmes eten dan schuif je gewoon aan de moderne bescheiden bar aan, maar plof je liever neer op de bank met een goede film dan zorgen ze bij Sushi Vandaag dat jouw bestelling klaarstaat om af te halen, of bezorgen ze het tot aan je voordeur.

Sushi Vandaag

Restaurant, Aziatisch, Japans restaurant, Sushi
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.