Switchpark

Een hele dag parkeren in Den Bosch bij Switchpark - keuze uit 3 locaties

Kies optie

In een Notendop

Je auto veilig een dagje parkeren onder cameratoezicht in of net naast het centrum van Den Bosch, op één van de drie locaties.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 3,99 voor een dag parkeren op locatie Barbaraplaats (waarde € 8)
  • € 3,99 voor een dag parkeren op locatie Emmaplein (waarde € 8)
  • € 3,99 voor een dag parkeren op locatie Stationsweg (waarde € 8)

Een dagje Den Bosch, maar waar moet je je auto kwijt? Nou, gewoon op één van de 3 bovenstaande locaties. Alle locaties zijn in of op loopafstand van het centrum, dus ideaal voor een dagje shoppen of een museumbezoek.

De locaties

  • Switchpark Barbaraplaats: Barbaraplaats 25, 5211 SV
  • Switchpark Emmaplein: Emmaplein 25, 5211 VZ
  • Switchpark Stationsweg: Van der Does de Willeboissingel 1, 5211 CD

Switchpark

Switchpark zorgt ervoor dat parkeerplaatsen die op dat moment niet worden gebruikt, beschikbaar worden gemaakt voor bezoekers die op zoek zijn naar een betaalbare parkeerplek. Op de website kan je eenvoudig je parkeerplek reserveren op een van de locaties door heel Nederland. Kies je locatie, geef je parkeertijden weer en betaal meteen online via je parkeertegoed (op te waarderen via iDeal). Na het reserveren ontvang je per e-mail de verdere intructies die bestaan uit het bellen van een nummer en het intoetsen van een code als je op de locatie bent. Alle Switchpark-locaties zijn overigens voorzien van camerabewaking, dus je bolide staat ook nog eens veilig.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 5 groupons per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht online registreren op www.switchpark.nl/, waarna je je groupon-codes in je account invult voordat je de reservering maakt.
Meer info: alleen geldig op de locaties Barbaraplaats (Barbaraplaats 25, 5211 SV), Emmaplein (Emmaplein 25, 5211 VZ) en Stationsweg (Van der Does de Willeboissingel 1, 5211 CD) in Den Bosch. Kijk voor de actuele beschikbaarheid per parkeerplek op www.switchpark.nl. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Switchpark