10-gangenproeverij bij het met een Michelinster bekroonde restaurant 't Raedthuys in Duiven

Resterende tijd beperkt!
Tot 32% korting.
Kies optie
NieuwReserveer nu een tafel of later

In een Notendop


Proef in een warme ambiance de culinaire bravoure van de chef en de keukenbrigade en ervaar waarom ze een Michelinster wisten te bemachtigen

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt


Beschikbaarheid Reserveren

Fysionomie is de kunst om aan het uiterlijk van een mens zijn persoonlijkheid af te lezen en gastronomie is de kunst om een mens omver te blazen met een uiterst smaakvol gerecht vol persoonlijkheid. In de banken voor een college Schoonheid en Techniek bij ‘t Raedthuys.

Kies uit 5 opties

  • € 59,99 voor een 10-gangenproeverij voor 1 persoon (waarde € 87,50)
  • € 119,99 voor een 10-gangenproeverij voor 2 personen (waarde € 175)
  • € 179,99 voor een 10-gangenproeverij voor 3 personen (waarde € 262,50)
  • € 239,99 voor een 10-gangenproeverij voor 4 personen (waarde € 350)
  • € 358,99 voor een 10-gangenproeverij voor 6 personen (waarde € 525)

Word in de watten gelegd en ervaar de smaakvolle harmonie tussen ambiance en gastronomie. Chef de cuisine Hans den Engelsen en zijn witte brigade toveren dagverse producten uit eigen streek om tot ware kunstwerkjes waarvan het bijna zonde is om je tanden erin te zetten. Ware het niet dat het echte kunstwerk zich pas ontpopt als het aangekomen is bij de smaakpapillen. De proeverij is zowel geschikt voor de middag als de avond.

Voorwaarden


Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 15 september 2019 op woensdag t/m zondag (m.u.v. feestdagen, van 5 t/m 9 mei 2019 en 21 juli t/m 15 augustus 2019).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: minimaal 24 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: exclusief drankjes. Geef eventuele allergieën of dieetwensen door bij het reserveren. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over 't Raedthuys


Om gelijk maar met de deur in 't Raedthuys te vallen: deze bijzondere uitspanning heeft al sinds 2013 een Michelinster en wordt vooral geprezen om de "verfijnde keuken" en de "bijzonder interessante wijnkaart." Daarnaast heeft 't Raedthuys ook nog 'ns een imposant aantal GaultMilau-punten op zak. Dit culinaire restaurant van Hans den Engelsen en Karina van der Kolk bevindt zich in een klassiek pand dat al sinds 1863 het hart van Duiven siert. In deze warme ambiance vindt een ontmoeting plaats tussen culinaire creaties en hedendaagse kunst.

Chef de cuisine Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie waarvoor alleen dagverse en hoogwaardige producten worden gebruikt. Zo komt de buffelyoghurt uit Zevenaar en worden veel bijzondere ingrediënten rechtstreeks geïmporteerd uit Spanje. Gastvrouw en sommelier Karina van der Kolk en haar team zorgen samen voor een lach, leggen je in de watten en weten bovenal een goede wijnspijs-combinatie te adviseren zodat deze in harmonie de smaakpapillen beroeren.

De kunst in 't Raedthuys wordt verzorgd door Wanrooij Gallery uit Amsterdam. Deze mondaine galerie is gespecialiseerd in internationale fotografie en hedendaagse kunst en neemt deel aan diverse kunstbeurzen in binnen- en buitenland met de kunstenaars van de toekomst.

't Raedthuys

Restaurant
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.