Geen nieuwe meldingen

Arabische diner-proeverij van 10 tapas voor 2-4 personen bij Tajine in Groningen

Beperkte tijd beschikbaar!
40+ bekeken vandaag
Kies optie
NieuwReserveer nu een tafel of later

In een Notendop

De chef legt zijn liefde voor de Turks-Marrokkaans georiënteerde keuken bloot, aan jou om daar met een diner van 10 hapjes van te genieten.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Beschikbaarheid Reserveren

Kies uit 3 opties

  • € 29,99 voor een Arabische proeverij van 10 tapas voor 2 personen
  • € 44,99 voor een Arabische proeverij van 10 tapas voor 3 personen
  • € 59,99 voor een Arabische proeverij van 10 tapas voor 4 personen

Met deze Arabisch getinte proeverij ontvang je per persoon exact zoveel hapjes dat ze op twee handen te tellen zijn. Deze 10 Turks-Marrokkaans georiënteerde hartige versnaperingen laten de fijnproevers over het algemeen watertanden. Welke tapas er precies op het menu komen te staan is nog een verrassing.

Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen en van 21 juli t/m 30 augustus 2019).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 12 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 4 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: exclusief drankjes. Niet geldig i.c.m. andere acties. Beperkte beschikbaarheid op zaterdag. Maximaal 4 personen per reservering. Wil je met meer personen komen, neem dan eerst telefonisch contact op met Tajine. Vegetarische invulling van het menu is ook mogelijk, geef dit aan bij je reservering. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Tajine

Wie denkt aan een bijzondere plek waar je de passie voor smaakvolle, ambachtelijke gerechten en zoetigheden proeft, komt uit bij Tajine in Groningen. De liefhebber van Turks-Marokkaans georiënteerde gerechtjes kan zich opmaken voor een walhalla aan smaken om te proeven en uit te proberen. Dit adres is niet in een woord te vangen, maar is een combinatie van lunchroom, restaurant, bakkerij en take-away. Diezelfde veelzijdigheid vind je overigens terug op de menukaart, waar zoet en hartig elkaar moeiteloos afwisselen.

Tajine

Restaurant, Midden-Oosters
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.