Geen nieuwe meldingen

Take2Hilversum

1 of 3 keer een bindweefselmassage of ontspanningsmassage bij Take2Hilversum

Beperkte tijd beschikbaar!
60+ bekeken vandaag
Kies optie

In een Notendop

Ga voor een stevige bindweefselmassage met afslanken als doel of laat lichaam en geest in ontspannende staat brengen met ‘n lichaamsmassage.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Kies uit 4 opties

  • € 19,99 voor 1x bindweefselmassage van 30 min. voor 1 persoon (waarde € 50)
  • € 54,99 voor 3x bindweefselmassage van 30 min. voor 1 persoon (waarde € 150)

  • € 19,99 voor 1x ontspanningsmassage van 30 min. voor 1 persoon (waarde € 35)
  • € 54,99 voor 3x ontspanningsmassage van 30 min. voor 1 persoon (waarde € 105)

Bindweefselmassage (Sveltessa)

Je kiest een zone uit die je behandeld wil hebben en deze wordt vervolgens met een stevige bindweefselmassage en cupping aangepakt. Doel van de massage is figuur correctie. Door de manuele massage wordt getracht vermindering van cellulite en vetophopingen te realiseren om de huid steviger en strakker te maken.

Ontspanningsmassage

Deze lichaamsmassage heeft als doel op relaxte wijze de spieren los te kneden en daarmee zowel lichaam als geest in ontspannende staat te brengen.

Deze massages worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag, na inwisseling heb je nog 1 maand de tijd voor de overige behandelingen.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 0641 290 317 of via e-mail op info@take2.nl, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Take2Hilversum

Innerlijk en uiterlijk staan gemoedelijk samen op nummer één bij deze praktijk aan de Lage Naarderweg - om de hoek bij het MediaPark en het gelijknamige NS-station - in Hilversum. Eigenaresse Ellen coacht al jaren mensen die gezonder door het leven willen gaan. Niet alleen op het gebied van voeding maar ook van zelfontwikkeling want als je je goed voelt van binnen, straal je dat ook uit naar buiten. En als je buitenkant net dat duwtje in de goede richting nodig heeft kan je bij Take2 terecht voor afslankbehandelingen en huidverbeteringsbehandelingen voor lichaam en gezicht. Een greep uit de behandelingen: Cavitatie, RF, Cupping, Cryolipolyse, (bindweefsel)massages voor lichaam en gezicht, magnesiumpakkingen en het scrubben van het gehele lichaam. Ook fijn: je kan bij de praktijk gratis je auto parkeren.

Take2Hilversum

Massage, Lichaamsmassage
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.