Geen nieuwe meldingen

Take2Hilversum

Larenseweg: anticellulitis-behandeling met cavitatie, RF en cupping bij Take2Hilversum

Tot 66% korting.
Kies optie

In een Notendop

Ga de slappe huid te lijf met een behandeling op basis van geluidsgolven, radiofrequentie en cupping.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Kies uit 3 opties

 • € 49,99 voor 1 anticellulitis-behandeling met cavitatie, RF en cupping (waarde € 125)
 • € 139,99 voor 3 anticellulitis-behandelingen met cavitatie, RF en cupping (waarde € 375)
 • € 249,99 voor 6 anti-cellulitis-behandelingen met cavitatie, RF en cupping (waarde € 750)

Cavitatie werkt met geluidgolven die gericht worden ingezet op de te behandelen plaats om vetcellen af te breken zodat die op natuurlijke wijze het lichaam kunnen verlaten. De behandeling wordt gecombineerd met Radiofrequentie (RF): een techniek met liftende eigenschappen omdat de huid warm wordt gemaakt en zo extra collageen wordt aangemaakt. Tot slot krijg je een cuppingmassage om de doorbloeding te bevorderen en versnellen zodat afvalstoffen worden afgevoerd. In totaal duren alle behandelingen bij elkaar ongeveer 60 minuten.

De te behandelen zones:

 • Bovenzijde rug
 • Bovenarm binnenzijde
 • Billen
 • Heupen
 • Bovenbeen buitenzijde
 • Bovenbeen binnenzijde
 • Enkels
 • Knie
 • Onderlichaam

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag (m.u.v. feestdagen). Let op: zeer beperkte beschikbaarheid in de maand juni en beperkte beschikbaarheid in de maand juli.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op +3164 129 0317 of via e-mail op info@take2.nl, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Take2Hilversum

Innerlijk en uiterlijk staan gemoedelijk samen op nummer één bij deze praktijk aan de Lage Naarderweg - om de hoek bij het MediaPark en het gelijknamige NS-station - in Hilversum. Eigenaresse Ellen coacht al jaren mensen die gezonder door het leven willen gaan. Niet alleen op het gebied van voeding maar ook van zelfontwikkeling want als je je goed voelt van binnen, straal je dat ook uit naar buiten. En als je buitenkant net dat duwtje in de goede richting nodig heeft kan je bij Take2 terecht voor afslankbehandelingen en huidverbeteringsbehandelingen voor lichaam en gezicht. Een greep uit de behandelingen: Cavitatie, RF, Cupping, Cryolipolyse, (bindweefsel)massages voor lichaam en gezicht, magnesiumpakkingen en het scrubben van het gehele lichaam. Ook fijn: je kan bij de praktijk gratis je auto parkeren.

Take2Hilversum

Cosmetische behandelingen, Behandeling van cellulitis, Gewichtsverlies
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.