sluit
TTD Launch

Beleza Pura Clinic

Jan Evertsenstraat 63, 1057 BP, Amsterdam

Sessie tanden bleken van 20 minuten bij Beleza Pura Clinic in Amsterdam-West

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode REDWED. Eindigt 22-3.
Code toepassen

In een Notendop

Laat de professional een spreekwoordelijk tandje bijzetten om jouw gebit witter te maken en te zorgen voor een stralende glimlach.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

  • 1 of 3 sessies tanden bleken van 20 minuten
  • In Amsterdam-West
  • Met non-peroxide bleekgel van het merk OptimalWhite
  • Op basis van sodium bicarbonaat en met een led-lamp
  • Hiermee kunnen je tanden tot 4 tinten witter worden gemaakt

Deal-Voorwaarden

Minimaal 24 uur van tevoren reserveren. Verplicht telefonisch reserveren op 020 215 7763. Niet geldig op feestdagen. 4 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag. Je kan meerdere groupons per persoon gebruiken. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Toon je groupon bij aankomst afgedrukt. Niet geldig i.c.m. andere acties.

Over Beleza Pura Clinic

Voor een dagje ontspanning, een nieuwe look of voor een bijzondere gelegenheid, kan je terecht bij Beleza Pura Clinic in Amsterdam-West. Ze hebben hier meer dan 40 verschillende behandelingen op het beauty-menu, die stuk voor stuk worden uitgevoerd door een team van specialisten. Denk aan behandelingen als henna brows, haar kleuren, microdermabrasie en Brazilan Butt Lift; er is van alles mogelijk.