Derma Resort

Broekweg 2G, Veldhoven

Tandenbleekbehandeling naar keuze bij Derma Resort in Eindhoven

Kies optie
Tot -5% korting op de verkoopprijs, max. € 20
Promo Code KADO20. Ends 5-12.
Code toepassen

In een Notendop

Glimlachen is het leukste wat er is na een behandeling bij deze Eindhovense beautysalon.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
L
Laurie
3 beoordelingen3 beoordelingen
Rating of 2 out of 5 stars
maart 1, 2022
Haar adem stinkt naar rook, het was niet ontspannen met tl buizen
J
J.
16 beoordelingen6 beoordelingen
Rating of 3 out of 5 stars
oktober 8, 2021
goed

Over deze deal

  • Tandenbleekbehandeling naar keuze
  • Derma Resort maakt gebruik van biologische bleekgel zonder peroxide

  • Keuze uit 3 opties:
    • Tandenbleek-behandeling “Fresh white” van 1 x 20 minuten
    • Tandenbleek-behandeling “Brighter than white” 2 x 20 minuten
    • Tandenbleek-behandeling “Xtreme smile” van 3 x 20 minuten

Deal-Voorwaarden

Niet geldig op feestdagen. Verplicht telefonisch reserveren op 040 304 6292. Consult vereist, als blijkt dat je niet geschikt bent voor de behandeling, krijg je je geld terug. Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag. Op zaterdag, maandag en woensdag kan je ook in de avonduren terecht. Toon bij aankomst je groupon op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Maximaal 5 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 5 groupon(s) te koop als cadeau. Mag om de 30 dagen opnieuw gekocht worden. Niet geldig i.c.m. andere acties. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over Derma Resort

Derma = huid, resort = toevluchtsoord, Derma Resort = sfeervolle schuilplaats voor je skin in Eindhoven. Hier kan je niet alleen terecht voor behandelingen die ontwikkeld zijn voor het vormgeven van je lijf, bijvoorbeeld via lipolaser of cryolipolyse, maar bijvoorbeeld ook voor haar kwijtraken op plekken waar je het liever niet zou hebben. Wie graag met een stralend witte lach door het leven gaat, laat er zijn tanden bleken. En wie stralende handen wenst, laat er z'n nagels doen of kiest voor een behandeling voor kalknagels. De specialisten bevinden zich in het Glasgebouw in Strijp-S en staan klaar voor hem en haar.