Maak je gebit mooier met één of meerdere composiet facings bij de Tandenfee in Waddinxveen

Tot 61% korting.
Kies optie

In een Notendop


Perfectioneer je gebit door één of meerdere facings waardoor spleetjes en verkleuringen op je tanden niet meer zichtbaar zijn.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt


Deze deal behoort tot de selecte club van beste Groupon-deals van 2017.

Kies uit 4 opties

  • € 69 voor 1 composiet facing (waarde € 160)
  • € 134 voor 2 composiet facings (waarde € 320)
  • € 264 voor 4 composiet facings (waarde € 640)
  • € 379 voor 6 composiet facings (waarde € 960)

Een facing is niets anders dan tandkleurig vulmateriaal, gemaakt van composiet. Vulmateriaal, dus je kan een facing gebruiken als er een stukje van je tand afgebroken is of om je tand recht te krijgen. Of zelfs om je tand witter te maken. Om te beginnen wordt de kleur van de facing bepaald. Als het vervolgens nodig is, wordt de tand waar je de facing voor gaat gebruiken ietwat afgeslepen, om te voorkomen dat deze door het extra laagje te dik wordt. Hierna wordt je tand behandeld met zuur en een hechtmiddel, zodat de (dan nog) zachte composiet goed plakt. De tandarts boetseert het materiaal in de juiste vorm en maakt met een blauw licht de stof hard. Daarna slijpt hij het materiaal in de gewenste vorm en ter afronding polijst hij het oppervlak ervan.

Voelt dat niet vervelend uiteindelijk, zo’n facing? Nee, zegt de Tandenfee, het voelt aan als je eigen tand, al moet je er misschien wel even aan wennen. Klik hier voor meer informatie en het antwoord op andere facing-vragen.

Voorwaarden


Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag, dinsdag, donderdag en zaterdag (m.u.v. elke laatste zaterdag van de maand).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 0182 619 290, o.v.v. Groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Je maakt foto's van je gebit met je smartphone (camera) en stuurt deze naar de tandarts. Zij kan dan bepalen of je gebit geschikt is voor facings. Het is handig om dit te doen vóór dat je de voucher aankoopt. Neem bij voorbaat contact op voor een intake-gesprek. Wanneer bij vooronderzoek blijkt dat je niet geschikt bent voor de behandeling, krijg je het betaalde bedrag van je groupon terug. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Tandenfee


Het vergroten van gebitsbewustzijn, dat is het belangrijkste doel van de Tandenfee in Waddinxveen. Je kan er terecht voor medische behandelingen, maar ook voor cosmetische tandheelkunde. Voor patiënten met angst voor de tandarts wordt goed gezorgd en als je een verdoving wil, dan kan dat altijd.

Tandenfee

Gebitszorg, Tandenbleken, Cosmetische behandelingen
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.