Geen nieuwe meldingen

Tandzorglangedijk

Bijlestaal 66, Broek op Langedijk

Controle röntgenfoto's met een (uitgebreide) gebitsreiniging bij Tandzorg Langedijk

Kies optie

In een Notendop

  • Een complete controle bij de mondhygiëniste en/of tandarts

  • Biedt hulp aan angstige patiënten

  • Gratis parkeren en toegankelijk voor gehandicapten

  • Biedt ook diensten op het gebied van kinder- en cosmetische tandheelkunde, kroon- en brugwerk, kaakgewrichtsklachten en meer

Over deze deal

Tandenpoetsen is net als een halfjaarlijkse controle bij de tandarts een must. Breng een bezoek aan de tandarts of mondhygiëniste met een controle en (uitgebreide) gebitsreiniging Tandzorg Langedijk.

Kies uit de volgende opties


  • € 29,99 voor controle, gebitsreiniging en röntgenfoto’s (waarde € 136,70)
  • € 39,99 voor controle, uitgebreide gebitsreiniging en röntgenfoto’s (waarde € 250,12)

De taken die de tandarts en/of mondhygiënist uitvoert zijn in eerste instantie gericht op de preventie – het voorkomen van cariës (gaatjes in tanden en kiezen) en tandvleesaandoeningen. Daarnaast worden er ook curatieve taken uit gevoerd (= gericht op genezing), zoals het behandelen van tandvleesaandoeningen. Er wordt eerst een controle uitgevoerd waarna er plaque, tandsteen en aanslag verwijderd wordt. Röntgenfoto’s worden alleen genomen wanneer dit noodzakelijk is, het is door de gezondheidsinspectie niet toegestaan patiënten zonder indicatie bloot te stellen aan röntgenstraling. Ben je - net als velen - helemaal niet zo dol op de tandarts, dan kan je bij Tandzorg Langedijk alsnog terecht: ze zijn gespecialiseerd in het helpen van patiënten met angst voor de tandarts. Hieronder staat alles op een rijtje:

Optie 1: Bij de eerste optie wordt je gebit gecontroleerd en gereinigd en geeft de tandarts/mondhygiëniste je uitleg en instructie over hoe je je gebit zelf goed schoonhoudt, om gaatjes en narigheden te voorkomen. Ook worden er mits noodzakelijk kleine röntgenfoto’s gemaakt die worden beoordeeld.

Optie 2: De tweede optie is een uitbreiding van optie 1. De reiniging van je gebit is uitgebreider, de instructie is uitgebreider, er wordt - mits noodzakelijk - een overzichtsfoto gemaakt van je kaak, die wordt beoordeeld. Bovendien krijg je een speciaal voor opgesteld zorgplan op maat.

Tandzorg Langedijk


Tandzorg Langedijk is gelegen in Broek op Langedijk en biedt alles op het gebied van tandheelkundige zorg en algemene tandheelkunde. Ook de angstige patiënt kan hier terecht. Daarnaast telt Tandzorg Langedijk een lange lijst met specialismen, zoals kinder- en cosmetische tandheelkunde, kroon- en brugwerk, kaakgewrichtsklachten, wortelkanaalbehandelingen en nog veel meer. Daarnaast is het pand goed toegankelijk voor gehandicapten en is er gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Wat je moet weten

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 022 634 3492 met gebruik van je groupon-codes o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Tandzorglangedijk