Vijfgangen Tante Koosje-menu op Michelinster-niveau voor 2, 3, 4 of 6 personen bij Tante Koosje in Loenen aan de Vecht

Kies optie

In een Notendop


Tante Koosje’s pure gerechten - klassiek met moderne tinten - worden op Michelinster-niveau geprepareerd en geserveerd in nostalgische sfeer

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
This deal doesn't have any written reviews yet.

Wat je krijgt


Beschikbaarheid Reserveren

Het eten van een beetje van alles helpt om de strijd tussen de diverse gangen over welke het populairst is een beetje verteerbaar te houden. Bewaar de vrede aan tafel met een geraffineerd 5-gangenmenu bij Tante Koosje.

Kies uit 4 opties

  • € 109,99 voor een vijfgangen Tante Koosje-menu voor 2 personen
  • € 164,99 voor een vijfgangen Tante Koosje-menu voor 3 personen
  • € 219,99 voor een vijfgangen Tante Koosje-menu voor 4 personen
  • € 329,99 voor een vijfgangen Tante Koosje-menu voor 6 personen

Over het maandelijks wisselende Tante Koosje-menu vertellen we hier graag gepassioneerd dat het uit 5 gastronomische gangen bestaat en dat het op Michelinster-niveau wordt geprepareerd en gepresenteerd. Chefkok Roland Veldhuijzen en zijn team leggen hun creativiteit en vakmanschap met liefde in het menu dat met trots de naam van de vermaarde uitspaning draagt. Ontdek het actuele Tante Koosje-menu hier.

Om je alvast de keuken van Koosje virtueel te laten savoureren - zodat je een beetje een indruk krijgt van waarop je je nu al kan verheugen - geven we je graag een kleinetasting van het à la carte-menu. Je ontdekt er sprankelende voorgerechten op als Koningskrab/Coquille (Koningskrab, dungesneden Coquille Saint-Jacques, venkel cru, karnemelk en vinaigrette van Sambia azijn) en Zwezerik / Pata Negra Ham (Gelakte kalfshartzwezerik, Iberico Pata Negra Ham van Joselito, mais, salade van knolgroenten en mayonaise van paprika) en Ossenstaart / Pata Negra ham (Ossenstaart van de barbecue (Big Green Egg).

Hoofdgerechten die je op de inspirerende à la carte-kaart aantreft zijn bijvoorbeeld Tarbot/Truffel (Noordzee tarbotfilet, wintertruffel, witloof, mousseline van Ratte aardappelen met Champagneroomsaus) en Polderhoen/Eendenlever (Op de huid krokant gebakken scharrelhoen, gepocheerde eendenlever, spitskool, kerrie en romige gevogelte jus).

Vrij van de kaart kan je er ook kiezen voor extraordinaire nagerechten zoals Appel (Tarte tatin van Fuji appel, gecarameliseerde Calvados appel, gel van steranijs en roomijs van Bourbon vanille) en Mandarijn/Witte Chocolade (Panna Cotta van mandarijn, marshmallow van pistache, yoghurt crumble, parfait van witte chocolade). Alle menu’s kan Tante Koosje sowieso voor je begeleiden met een wijnarrangement.

Tante Koosje-chefkok Roland Veldhuijzen

Roland Veldhuijzen’s stijl is puur - klassiek met moderne tinten en hij is zich zeer bewust van de seizoenen van de producten. Bij Veldhuijzens eerste kennismaking met Tante Koosje was hij meteen verliefd op “het prachtige bedrijf”. Hier kan hij zich helemaal uitleven als chef-kok. Zijn passie en liefde voor het vak blijken uit zijn indrukwekkende menukaart met enkele signature-gerechten van hem, zoals ‘gegrild Fries suikerbrood met gebakken eendenlever’ of ‘op de graat gebakken tarbotfilet’. Veldhuijzen werkte 6 jaar onder Lucas Rive bij ‘De Bokkedoorns’ te Overveen en daarna onder André van Doorn bij de ‘Hoefslag’ te Bosch en Duin. Na twee jaar kwam hij terug als sous-chef van ‘De Bokkedoorns’. In 2003 kwam de positie vrij als chef-kok bij ‘Chapeau’ te Haarlem. Al snel bleek zijn uitzonderlijk talent want Michelin bekroonde hem in zijn eerste jaar al met een ster. Na drie jaar lang met succes gewerkt te hebben in Bloemendaal volgde er in april 2006 een nieuwe uitdaging in Loenen aan de Vecht bij Tante Koosje.

Voorwaarden


Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m donderdag en zondag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil. Let op: Groupon-promotiecodes kunnen niet gebruikt worden voor deze deal.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur vooraf via reserveren.groupon.nl. Telefonisch reserveren is niet mogelijk.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info
: neem je afgedrukte groupon mee. Geef allergieën en dieetvoorschriften door bij je reservering. Maandelijks wisselend menu. Exclusief drankjes. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Tante Koosje


In de schaduw van de kerk van Loenen aan de Vecht, aan het pleintje met geknotte bomen, ligt een bijzonder restaurant met een bijzondere naam: Tante Koosje. De uitzonderlijke uitspanning is uitgegroeid tot een culinair restaurant waar gekookt wordt met eerlijke producten en waar je dineert voor een goede prijs-kwaliteitverhouding. Tante Koosje is razend populair door de nostalgische sfeer, de onalledaagse keuken, het professionele team en de inmiddels 14 jaar waarin op Michelinster-niveau gepresteerd wordt.

Tante Koosje

Restaurant
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.