Geen nieuwe meldingen

Vijfgangen Tante Koosje-menu op Michelinster-niveau voor 2-6 personen bij Tante Koosje in Loenen aan de Vecht

Beperkte tijd beschikbaar!
100+ bekeken vandaag
Kies optie
NieuwReserveer nu een tafel of later

In een Notendop

Tante Koosje’s pure gerechten - klassiek met moderne tinten - worden op Michelinster-niveau geprepareerd en geserveerd in nostalgische sfeer

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
C
ChantalTOP REVIEWER
18 beoordelingen13 beoordelingen
5 dagen geleden
Geweldig
C
Christien
5 beoordelingen3 beoordelingen
november 15, 2019
Was super goed
M
Marie-françoise
1 beoordelingen1 beoordelingen
november 3, 2019
Goed restaurant, lekker eten.
Bekijk alle beoordelingen

Wat je krijgt

Beschikbaarheid Reserveren

Het eten van een beetje van alles helpt om de strijd tussen de diverse gangen over welke het populairst is een beetje verteerbaar te houden. Bewaar de vrede aan tafel met een geraffineerd 5-gangenmenu bij Tante Koosje.

Kies uit 4 opties

  • € 119,99 voor een vijfgangen Tante Koosje-menu voor 2 personen
  • € 174,99 voor een vijfgangen Tante Koosje-menu voor 3 personen
  • € 229,99 voor een vijfgangen Tante Koosje-menu voor 4 personen
  • € 344,99 voor een vijfgangen Tante Koosje-menu voor 6 personen

Over het maandelijks wisselende Tante Koosje-menu vertellen we hier graag gepassioneerd dat het uit 5 gastronomische gangen bestaat en dat het op Michelinster-niveau wordt geprepareerd en gepresenteerd. Chef-kok Roland Veldhuijzen en zijn team leggen hun creativiteit en vakmanschap met liefde in het menu dat met trots de naam van de vermaarde uitspaning draagt. Ontdek het actuele Tante Koosje-menu hier.

Om je alvast de keuken van Koosje virtueel te laten savoureren - zodat je een beetje een indruk krijgt van waarop je je nu al kan verheugen - geven we je graag een kleine tasting van het à la carte-menu. Je ontdekt er sprankelende voorgerechten op als Koningskrab/Coquille (Koningskrab, dungesneden Coquille Saint-Jacques, venkel cru, karnemelk en vinaigrette van Sambia-azijn) en Tonijn (Grove tartaar van Yellow-Fin tonijn, mayonaise van gember en citrus, sesam-kletskop, ingelegde komkommer en vinaigrette van Ponzu) en Ossenstaart/Pata Negra-ham (Ossenstaart van de Big Green Egg).

Hoofdgerechten die je op de inspirerende à la carte-kaart aantreft zijn bijvoorbeeld Tarbot/Kaviaar (Gebakken tarbotfilet, Anna Dutch kaviaar, La Ratte aardappel, spinazie en jus met crème-fraîche) en Rund (Gebraden runderlende (Dubbeldoel-Koe), gelakte shortrib, gerookte paprika, gaufrettes, Little Gem en jus van Merlot-azijn).

Vrij van de kaart kan je er ook kiezen voor extraordinaire nagerechten zoals Appel (Tarte tatin van Fuji-appel, gekarameliseerde Calvados-appel, gel van steranijs en roomijs van Bourbon-vanille) en Ananas/Chocolade (Gekarameliseerde ananas, schotsen van brownie, savarin van karamelchocolade, sinaasappeljus en roomijs van karamel en zeezout). Alle menu’s kan Tante Koosje sowieso voor je begeleiden met een wijnarrangement.

Tante Koosje-chefkok Roland Veldhuijzen

Roland Veldhuijzen’s stijl is puur - klassiek met moderne tinten en hij is zich zeer bewust van de seizoenen van de producten. Bij Veldhuijzens eerste kennismaking met Tante Koosje was hij meteen verliefd op “het prachtige bedrijf”. Hier kan hij zich helemaal uitleven als chef-kok. Zijn passie en liefde voor het vak blijken uit zijn indrukwekkende menukaart met enkele signature-gerechten van hem, zoals Gegrild Fries suikerbrood met gebakken eendenlever of Op de graat gebakken tarbotfilet. Veldhuijzen werkte 6 jaar onder Lucas Rive bij De Bokkedoorns te Overveen en daarna onder André van Doorn bij de Hoefslag te Bosch en Duin. Na twee jaar kwam hij terug als sous-chef van De Bokkedoorns. In 2003 kwam de positie van chef-kok vrij bij Chapeau te Haarlem. Al snel bleek zijn uitzonderlijk talent want Michelin bekroonde hem in zijn eerste jaar al met een ster. Na drie jaar lang met succes gewerkt te hebben in Bloemendaal volgde er in april 2006 een nieuwe uitdaging in Loenen aan de Vecht bij Tante Koosje.

Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m donderdag en zondag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: minimaal 24 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: exclusief drankjes. Iedere maand is er een nieuw Tante Koosje-menu. Geef bij het reserveren aan of er rekening moet worden gehouden met allergieën/dieet. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Tante Koosje

In de schaduw van de kerk van Loenen aan de Vecht, aan het pleintje met geknotte bomen, ligt een bijzonder restaurant met een bijzondere naam: Tante Koosje. De uitzonderlijke uitspanning is uitgegroeid tot een culinair restaurant waar gekookt wordt met eerlijke producten en waar je dineert voor een goede prijs-kwaliteitverhouding. Tante Koosje is razend populair door de nostalgische sfeer, de onalledaagse keuken, het professionele team en de inmiddels 14 jaar waarin op Michelinster-niveau gepresteerd wordt.

Tante Koosje

Restaurant
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.