Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

kerkstraat 1, Loenen aan de Vecht

Één Michelinster: vijfgangen "Tante Koosje"-menu bij restaurant Tante Koosje in Loenen aan de Vecht (vanaf 2 pers.)

Kies optie
Meer dan 100 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Tante Koosje’s pure gerechten - klassiek met modern tintje - worden op Michelinster-niveau geprepareerd en geserveerd in nostalgische sfeer.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
M
Mirian
1 beoordelingen1 beoordelingen
september 7, 2021
We hebben een heel goede service gekregen

Over deze deal

 • 5-gangen “Tante Koosje-menu” op Michelinster-niveau
 • Gecreëerd door chef Roland Veldhuijzen en zijn witte brigade
 • Maandelijks wisselend menu ontstaan uit creativiteit en vakmanschap
 • Dat met trots de naam van de vermaarde uitspanning draagt
 • Bekijk het actuele Tante Koosje-menu op de website

 • Om een klein beetje een idee te krijgen van wat er zoal op het wisselende menu kan verschijnen, hier een kleine tasting van het huidige à la carte-menu:
  • O.a. koningskrab, eendenlever of ossenstaart vooraf
  • O.a. tong met kaviaar of wagyu als hoofdgerecht
  • O.a. gekonfijte ananas, tarte tatin of een kaastrolley toe

De culinaire stijl van chef Roland Veldhuijzen is het best te omschrijven als een pure mix tussen klassiek en modern. Signature gerechten zijn o.a. op de graat gebakken tarbotfilet en gegrild Fries suikerbrood met gebakken eendenlever. Veldhuijzen werkte 6 jaar onder Lucas Rive bij De Bokkedoorns en 2 jaar onder André van Doorn bij de Hoefslag - niet de minsten om de kunst van af te kijken. Als chef-kok bij Chapeau behaalde hij binnen 1 jaar al een Michelinster. En na drie jaar verkaste hij naar de keuken van Tante Koosje waar zijn met recht behaalde Michelin-ster al meer dan 15 jaar schittert.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop van maandag t/m donderdag tussen 18.00 en 21.00 uur. Vanaf 1 november ook geldig op zondag (m.u.v. feestdagen). Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil, ook te koop als cadeau.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: exclusief drankjes. Niet geldig i.c.m. andere acties. Met dieetwensen of allergieën kan rekening worden gehouden, geef dit aan bij jouw online reservering. Tante Koosje heeft elke maand een nieuw menu. Deze kan je online bekijken op de website van Tante Koosje. Heb je dieetwensen of allergieën, geef deze dan bij het reserveren door in het veld "Opmerkingen". Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Opmerking: Vanaf 25 september 2021 krijg je bij het reserveren een melding dat je in het bezit dient te zijn van een geldige QR code voor de corona check app.

Over Tante Koosje

In de schaduw van de kerk van Loenen aan de Vecht, aan het pleintje met geknotte bomen, ligt een bijzonder restaurant met een bijzondere naam: Tante Koosje. De uitzonderlijke uitspanning is uitgegroeid tot een culinair restaurant waar gekookt wordt met eerlijke producten en waar je dineert voor een goede prijs-kwaliteitverhouding. Tante Koosje is razend populair door de nostalgische sfeer, de onalledaagse keuken, het professionele team en de inmiddels 16 jaar waarin op Michelinster-niveau gepresteerd wordt.