Geen nieuwe meldingen

Weesperzijde 85, Amsterdam

8-16 tapas à la carte bij Tapas de Arroyo aan de Weesperzijde

Kies optie

In een Notendop

Verzamel je beste amigos, bestel authentieke tapas en waan je voor even in een pittoresk Spaans dorpje aan de Costa Dorada.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Tapas eten is net als een blinddate: het is altijd afwachten wat er komt, gepaard met wat drankjes is het vaak het gezelligst en met een beetje geluk gaat er nog wat mee naar huis. Neem het heft in eigen hand bij Tapas de Arroyo.

Kies uit 3 opties

  • € 29,99 voor 8 tapas à la carte voor 2 personen (waarde € 60)
  • € 44,99 voor 12 tapas à la carte voor 3 personen (waarde € 90)
  • € 59,99 voor 16 tapas à la carte voor 4 personen (waarde € 120)

Een tafel vol met kleine, lekkere hapjes die met evenveel gemak als genot naar binnen gaan, dat klinkt als tapas. Bij Tapas de Arroyo kiezen jij en je gezelschap zelf van de riante menukaart waar je de tafel - en jezelf - mee wil vullen. Jámon Iberico, Queso Manchego, Verduras à la Plancha, Pimientos del Piquillo, Datiles, Croquetas, Patatas Bravas, Espárragos, Boquerones en afsluiten met een Flan, of kies iets compleet anders. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Stel je eens voor: je bent toe aan vakantie, maar je beste vrienden hebben geen tijd of geld om het vliegtuig naar Spanje te pakken. In dat geval zoek je wel de weg naar het zuiden, maar niet door de lucht, gewoon op de fiets, met de auto, tram of zelfs boot en land je bij een heel klein stukje Spanje in Amsterdam-Oost. Hier schuif je aan bij Tapas de Arroyo voor een tafel vol met authentieke Spaanse tapas, Spaanse wijn, Spaanse zoetigheid, Spaanse aankleding en typische Spaanse muziek. Je zou er haast Spaans van gaan spreken. Buen Provecho.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zondag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 2 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 2 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Exclusief drankjes. Voor de ‘Pata de pulpo con crema de patatas’ en de ‘Tabla de quesos’ geldt een supplement van € 4 per gerecht. Reserveren voor het terras is niet mogelijk. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Tapas de Arroyo

Aan de Weesperzijde met uitzicht over het kabbelende water van de Amstel bevindt zich het knusse Tapas de Arroyo. Door de locatie waan je jezelf op zomerse dagen met een wijntje op dit terras al snel in een willekeurig traditioneel Spaans dorpje. En op het moment dat je de drempel van het restaurant over stapt, is het net of je in een flits 1.500 kilometer zuidelijker bent gegaan. Het hele restaurant is aangekleed in sfeervolle Spaanse stijl, met grote gedroogde hammen, opgezette stierenkoppen en schilderijen van flamenco-danseressen. Tapas de Arroyo ademt 'Spanje' en dat zie je ook terug op de menukaart die zorgvuldig is samengesteld door de drie Spaanse chefs uit Malaga, Jaen en Madrid. Ze bereiden authentieke tapas zoals Patatas Bravas, Calamares en Albondigas, maar ook streekgerechten zoals Berenjenas Fritas en Boquerones Fritos. Je bent dan wel voor even in Spanje, eten bestellen kan gewoon in het Nederlands.