Geen nieuwe meldingen

Tapasbar - Restaurant Retiro

Proeverij van tien verschillende tapas voor 2 tot 6 personen bij Tapasbar - Restaurant Retiro in Arnhem

Tot 55% korting.
Kies optie
NieuwReserveer nu een tafel of later

In een Notendop

Deze 10 soorten typisch Spaanse vlees-, vis- en groentehapjes deel je samen met je gezelschap tijdens een avond in Mediterraanse sferen.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Beschikbaarheid Reserveren

Een tapdanser maakt in een vloeiende beweging ritmische klanken met metalen plaatjes onder z’n schoenen, en een tapasdanser laat kleine, smaakvolle hapjes rijkelijk door de mond gaan met klanken zoals ‘mmm’ en ‘aahh’. Verleid jezelf met een soepele avond bij Tapasbar - Restaurant Retiro.

Kies uit 3 opties

  • € 29,99 voor een tapasproeverij van 10 soorten tapas voor 2 pers. (waarde € 67)
  • € 59,99 voor een tapasproeverij van 10 soorten tapas voor 4 pers. (waarde € 134)
  • € 89,99 voor een tapasproeverij van 10 soorten tapas voor 6 pers. (waarde € 201)

Jullie krijgen in totaal 10 soorten tapas te proeven. Deze smaakvolle kleine gerechten worden verspreid over je tafel geserveerd in rondes van 3 of 4. En reken maar dat je gezelschap niet met een lege maag hoeft te zitten: de porties zijn ruim en worden afgestemd op het aantal personen. De inhoud van de proeverij kan wisselen omdat er wordt gewerkt met verse en seizoensgebonden producten. Bekijk het actuele menu van de tapasproeverij onder het tabblad “Menú degustación”.

Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op woensdag t/m zondag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: minimaal 2 uur vooraf uitsluitend via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: exclusief drankjes. De inhoud van het menu kan wisselen, omdat er wordt gewerkt met verse en seizoensgebonden producten. Bekijk het actuele menu van de tapasproeverij op http://tapasbar-retiro.nl/menukaart/ onder het tabblad "Menú degustación". Eventuele allergieën of dieetwensen graag vermelden bij de reservering. Let op: deze groupon is alleen geldig bij een reservering via reserveren.groupon.nl. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Tapasbar - Restaurant Retiro

Tussen het Arnhemse centrum en Park Sonsbeek bevindt zich een plek waar je je even onder kan dompelen in Mediterraanse sferen. De passie voor Spanje van eigenaar Toni is terug te zien in de keuken, de inrichting en de fraaie binnentuin en ook zeker te ervaren in de ongedwongen sfeer. Retiro betekent namelijk terugtrekken, en laat dat nou precies datgene zijn wat je kan doen bij deze tapasbar. Maar liefst 25 soorten tapas sieren de menukaart, waar vlees, vis, groenten, kazen en zoete afsluiters elkaar afwisselen. En wat past het beste bij deze deelbare hapjes, behalve zon en een goed gezelschap? Soepele wijnen waar het gastvrije team van Retiro je graag over adviseert. Parkeren kan in de buurt op het terrein van Notariskantoor Hekkelman, Sickeszplein 1.

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.