Geen nieuwe meldingen

Tas voor gadgets, geen verzendkosten

Tas voor gadgets

80+ gekocht
€ 24,99
Niet langer beschikbaar

In een Notendop

Deze gadget-organizer is handig voor het correct opbergen van kabels, opladers, hoofdtelefoons en andere digitale items.

Product-details

 

  • Gadget-organizer in vele kleuren
  • Handig om te reizen
  • Kan geschikt zijn voor kabels, opladers, hoofdtelefoons en andere digitale objecten
  • Beschikbare kleuren: marineblauw, roze of geel
  • Polyester
  • Afmetingen: 15 x 23 x 3 cm

Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: Inbegrepen in de prijs.Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.


Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.