Workshop Sushi maken van 1,5 uur bij Tasty Bites in Den Haag

Tot 55% korting.
Kies optie

In een Notendop


Leer over de gebruiken van sushi-chefs en breng het rollen en samenstellen van verschillende sushi meteen in de praktijk.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt


Beschikbaarheid Reserveren

Sushi maken is eigenlijk heel simpel, want het enige wat je hoeft te doen is overal een ‘i’ achter plakken. Maki jouw eigen sushi, sashimi en nigiri tijdens een 1,5 uur durende sushi-workshop van Tasty Bites.

Kies uit 4 opties

  • € 24,99 voor een workshop Sushi maken voor 1 persoon (waarde € 55)
  • € 49,99 voor een workshop Sushi maken voor 2 personen (waarde € 110)
  • € 74,99 voor een workshop Sushi maken voor 3 personen (waarde € 165)
  • € 99,99 voor een workshop Sushi maken voor 4 personen (waarde € 220)

Voor de echte sushi-liefhebbers organiseert Tasty Bites op zondagen een 1,5 uur durende workshop. Niet alleen leer je hier de kunst van het maken van de perfecte sushi-rol, je leert ook over andere gebruiken van de sushi-chefs en over de samenstelling van verschillende succesformules. Tot slot mag je in de vrije ronde je wildste sushi-fantasieën werkelijkheid maken. Je bedenkt hier je eigen sushi, om die vervolgens te maken en de mondvermaakjes ter plekke (of thuis) op te smikkelen.

Voorwaarden


Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 29 juli 2019 op zondagen (van 13.00 - 15.00 uur of 16.00 - 18.00 uur).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht minimaal 48 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: minimaal 4 en maximaal 15 deelnemers per workshop. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Tasty Bites


Bij Tasty Bites, tussen Laakhaven-West en Park den Burgh in Den Haag, kan je onder meer diverse soorten sushiboxen bestellen: lekker helemaal voor jou alleen of om te delen met je partner, vrienden of familie tijdens een feestje, borrel of verjaardag. Denk bijvoorbeeld aan het uitdelen van smakelijke maki's met komkommer, zalm of tonijn of nigiri's met krab of garnalen. Mocht je meer trek hebben in iets warms, dan behoort het bestellen van een Surinaamse roti of verschillende gerechten met rijst, nasi of bami ook tot de smakelijke mogelijkheden. Je kan hier ook terecht voor een workshop om je eigen sushi te maken.

Tasty Bites

Les, Kookles, Plezier of vrije tijd
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.