Geen nieuwe meldingen

Taxibus Den Haag

van houtenweg 39, denhaag

Waardebon van € 15 voor een taxirit van Taxibus Den Haag

Kies optie
Tot -5% korting, max. € 50
Promo Code LOKAAL. Ends 22-6.
Code toepassen

In een Notendop

Gebruik deze waardebon om het stallen van je eigen auto uit de weg te gaan, of ga van A naar B mocht je géén bolide bezitten.

Over deze deal

De deal

  • € 7,50 voor een waardebon van € 15 voor een taxirit

Reserveer via taxibusdenhaag.nl een taxi. Vul hier bij “Overige vragen” in dat je via Groupon reserveert.

Let op: de waardebon is alleen geldig voor ritten van en naar Den Haag, maar niet voor ritten binnen Den Haag. Dus wil je van een adres in Den Haag naar het vliegveld worden gebracht, dan is dat is geen probleem. Maar als je van een adres in Den Haag naar een ander adres in de hofstad wil, is de waardebon dus niet geldig.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil. Je kan 1 groupon per taxirit gebruiken.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 0633 191 940 , o.v.v. Groupon, óf online via het reserveringsformulier op http://www.taxibusdenhaag.nl/, en het vermelden van Groupon in het opmerkingen-veld.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Niet geldig voor ritten binnen Den Haag. Je moet je groupon in één keer gebruiken. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Taxibus Den Haag

Waar je ze bij Taxibus Den Haag voor wakker kan maken? Een taxiritje bijvoorbeeld, want dit jonge bedrijf is dag en nacht te bereiken om jou van A naar B - of misschien wel Z - te brengen. Kwaliteit, veiligheid en vriendelijkheid staan centraal, en de chauffeurs zullen je vervoer in goede banen leiden. Alle taxi's zijn overigens uitgerust met een mobiel pinapparaat, zodat je je geritsel en geklingel thuis kan laten. Kom je net terug van je vakantie? Ook dan kan Taxibus je van het vluchtveld ophalen zodat je op een plezierige manier thuiskomt.