Geen nieuwe meldingen

TB Events

Escape-game "Prison Escape" om thuis te spelen met 1-5 personen via TB Events

Beperkte tijd beschikbaar!
Tot 52% korting.
40+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Daag je gezin of huisgenoten uit voor een spannende escape-game in jullie woonkamer en ontrafel binnen 60 minuten het mysterie.

Wat je krijgt

  • Escape-game “Prison Escape”
  • Om thuis te spelen met 1-5 personen
  • Speel dit spel lekker thuis aan de keukentafel
  • Maar doe dit uiterlijk 30 sept. 2020 voordat het spel aan jou ontsnapt
  • Daag je gezin of huisgenoten uit voor een spannende escape-game

Let op: sommige raadsels zijn lastig te begrijpen voor kids jonger dan 12 jaar - deelnemen onder de 12 kan dus wel, mits er ook oudere spelers meedoen.

Prison Escape

Je zou twee weken geleden lekker op vakantie gaan naar zonnig Egypte, maar nadat je je bagage hebt ingecheckt word je er door de beveiliging uitgepikt. In plaats van naar het vliegtuig word je meegenomen naar de gevangenis. Zo veel vragen en zo weinig antwoorden. Na een urenlange ondervraging komt de aap eindelijk uit de mouw: er is iets in je bagage gevonden. Je gaat bij jezelf na hoe dit in vredesnaam is gebeurd en hier begint het spel. Je hebt 60 minuten de tijd om verwarrende informatie te ontcijferen en jezelf uit deze alles-behalve-zonnige-vakantie-in-Egypte-situatie te bevrijden.

Hoe werkt het?

  • Meld je online aan en je krijgt speelinstructies, een download-link voor de app en een activatiecode van het spel toegestuurd via je mail
  • Download de TB Events-app en activeer het spel
  • Je hebt na activatie nog 3 dagen toegang tot het spel
  • Je hebt een aantal dingen nodig om het spel te spelen: een smartphone of tablet met internet, een printer, een liniaal, een pen en 10 enveloppen
  • Voor een toeslag van € 9,50 kan je de benodigde geprinte documenten, een liniaal, een pen en 10 enveloppen ook laten opsturen

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 30 september 2020.
Aankoop: je kan meerdere groupons per persoon kopen en gebruiken.
Let op: om het spel te kunnen spelen heb je een aantal dingen nodig: een smartphone of tablet met internet, een printer, een liniaal, een pen en 10 enveloppen. Voor een toeslag van € 9,50 kan je de benodigde geprinte documenten, een liniaal, een pen en 10 enveloppen ook laten opsturen door TB Events.
Reserveren: ga naar https://www.tbevents.nl/contact, laat bij de opmerkingen weten dat je de Escape-game bij Groupon gekocht hebt en geef ook je groupon-code. Je krijgt binnen 12 uur via de mail de uitleg van het spel toegestuurd, de download-link van de TB Events-app (voor Apple en Android) en de activatiecode om het spel in de app te activeren. Kan je niet wachten om het spel te spelen, dan kan je TB Events altijd even bellen op 0314 741 741 om het proces te versnellen. Vanaf het moment dat je het spel in de app activeert, heb je 3 dagen toegang tot het spel.
Annuleren: zodra je de uitleg ontvangen hebt, kan je niet meer annuleren.
Meer info: sommige raadsels zijn lastig te begrijpen voor kids jonger dan 12 jaar - deelnemen onder de 12 kan dus wel, mits er ook oudere spelers meedoen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over TB Events

TB Events is een duizendpoot als het om groepsactiviteiten gaat. Op verschillende locaties in Nederland, België en Duitsland kan je met je familiedag, personeelsfeest, vrijgezellenavond of verjaardagsuitje terecht voor een compleet verzorgd evenement. Met spellen als escape-games, moorddiners, gps-tochten, quizzen, levende bordspellen en spellen gebaseerd op televisieshows is er in ieder geval ruime keuze voor verschillende gezelschappen. En deze zijn op maat aan te vullen met een lunch, diner of borrel. Niks is te gek voor TB Events en de fun-experts denken dan ook graag met je mee als je een onvergetelijk groepsuitje wil organiseren.