Waardebon van € 15 tot € 30 op het hele assortiment van webshop TeaKing, exclusief verzending

Tot 50% korting.
Kies optie

In een Notendop


Besteed je bon bijvoorbeeld aan een theepot, mokken, opbergblik of gewoon aan een aantal fijne tea blends voor jezelf of als cadeautje.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
This deal doesn't have any written reviews yet.

Wat je krijgt


Kies uit 3 opties

  • € 7,50 voor een waardebon van € 15 voor het gehele assortiment van TeaKing
  • € 10 voor een waardebon van € 20 voor het gehele assortiment van TeaKing
  • € 15 voor een waardebon van € 30 voor het gehele assortiment van TeaKing

Voorwaarden


Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 7 juni 2019.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Bijkomende kosten: exclusief verzendkosten à € 4,95 bij een bestelling onder de € 30. Bestel je voor meer dan € 30 dan betaal je geen verzendkosten.
Bestellen: je ontvangt je groupon via e-mail, bestel daarmee uiterlijk 7 juni 2019 je product(en) in de webshop van TeaKing. Bestellen doe je op https://teaking.nl/ met gebruik van je groupon-code.
Meer info: onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over TeaKing


Met zo'n 70 verschillende smaken thee in het assortiment doet de zelf benoemde TeaKing zijn naam eer aan. En niet alleen de royale keuze is goud: tussen de creatieve blends prijken heuse pareltjes. Zie jezelf al neerploffen op de bank met een dampende mok "Grandma's Garden", "Notendroom", "De 7 schatten van de keizer", "Koala's Feast", zomerse mix "Pina Colada" of winterse glorie "Maple Christmas Glitter". Je kan de verschillende thee-smaken in zakken van 50, 100 en 250 gram bestellen. En heb je een doorzichtige theepot, dan zijn theebloemen leuk om eens te proberen. Deze "Blooming Tea" leg je als bolletje in heet water, waarna deze in de theepot gaat 'bloeien' tot een spectaculaire en kruidige bloem. Ook is de webshop koning in thee-accessoires die thuis in het keukenkastje niet zullen misstaan, maar waar je ook zeker punten mee scoort als cadeau aan een tea lover. Denk aan theepotten, originele mokken, opbergblikken en thee-eieren.

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.