Geen nieuwe meldingen

Torenallee 22-04, Eindhoven

Vegan high tea voor 2-6 personen bij Tea Stories in Eindhoven

Kies optie

In een Notendop

Zak lekker weg in je stoel en klets bij onder het genot van zoveel theewater als je wil, in combinatie met zoete en hartige vegan hapjes.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Beschikbaarheid Reserveren

Kies uit 4 opties

  • € 19,99 voor een vegan high tea voor 2 personen (waarde € 40)
  • € 29,99 voor een vegan high tea voor 3 personen (waarde € 60)
  • € 39,99 voor een vegan high tea voor 4 personen (waarde € 80)
  • € 59,99 voor een vegan high tea voor 6 personen (waarde € 120)

Met deze vegan high tea deal krijg je bij Tea Stories in Eindhoven (uiteraard) de beschikking over vier koppen heet water, die zorgvuldig door de zetter van dienst op smaak worden gebracht. De vier theevarianten worden bewust gekozen om soepel samen te smelten met de smaken van de geserveerde hapjes. Door smaken en warm/koud met elkaar te combineren wordt smaak versterkt en de ervaring bij Tea Stories een nóg smakelijker, prettiger en dus ook gezelliger. Wil je nou liever zelf gewoon kiezen, dan kan dat natuurlijk ook. De hapjes van Tea Stories zijn ‘fifty-fifty’ in zoet en hartig verdeeld, en volledig vegan (glutenvrij ook mogelijk).

Inhoud

  • 4 verschillende soorten thee
  • Vegan cakes
  • Seizoensfruit
  • Yoghurt-bowl
  • Diverse vegan toasts, zoals avocado en bruschetta
  • Cocktail van theesmaken

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: de high tea is volledig veganistisch. Glutenvrije optie ook mogelijk, geef dit aan bij de reservering. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Tea Stories

De Italiaanse Lucia ontdekte door haar reis naar China wat thee kan bijdragen in ons hectische leven. Het waarderen van de kleine dingen bijvoorbeeld, en die rustgevende momenten delen met mensen die je liefhebt, buiten, uiteraard, de voedende werking voor je lichaam. Mede daarom besloot ze om haar eigen zaak Tea Stories in de Yksi Expo in Eindhoven te openen. Thee op een milieubewuste manier gemaakt, van het eerste geplukte blaadje tot de verantwoorde verpakking. Je proeft haar unieke 'blends' uit China en Japan tijdens een high tea, die gepaard gaat met zoete en hartige vegan hapjes. Maar je kan ook gewoon langskomen voor een unieke kop thee, een verantwoord ontbijt, snack of lunch. Of ontdek er een doosje thee voor thuis.