Categorieën
Geen nieuwe meldingen
sluit
Gebruik code DUO20 en krijg tot -20% op Lokaal & tot -10% op Hotels & Travel. Eindigt vannacht.

TVFilm

1, 2 of 3 jaar televisiegids TVFilm op je deurmat

Kies optie

In een Notendop

Deze televisiegids is naar eigen zeggen ‘niet te filmen zó leuk’ met o.a. kijk-tips over films op tv en radioprogramma’s om te beluisteren.

Over deze deal

  • 1, 2 of 3 jaar televisiegids TVFilm op je deurmat
  • Het blad verschijnt 26 keer per jaar
  • En wordt elke 2 weken geleverd
  • Na 1, 2 of 3 jaar leesplezier loopt je abonnement automatisch door tegen het reguliere tarief
  • Het abonnement is dan wekelijks op te zeggen

Deal-Voorwaarden

Aankoop: maximaal 1 groupon per adres.
Hoe je groupon te gebruiken: als je deze deal koopt, ga je automatisch naar de website van TVFilm, waar je je bezorggegevens kan invullen om je bestelling af te ronden.
Meer info: alleen geldig voor adressen in Nederland. Originele prijs op basis van losse nummers. Het tijdschrift wordt elke 2 weken verstuurd. Na 1, 2 of 3 jaar leesplezier loopt je abonnement automatisch door tegen het reguliere tarief. Het abonnement is dan wekelijks op te zeggen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over TVFilm

TVFilm is een televisiegids met maar liefst 130 pagina's leesplezier in het thema kijk- en luisterplezier. Volg je hem nog? Naar eigen zeggen is het tijdschrift 'niet te filmen zó leuk'. Niet alleen zorgen de redacteurs er voor dat het actuele aanbod voor televisie en radio overzichtelijk is, het blad staat ook boordevol interessante kijk- en luistertips. En in de reclame sla het het gezellige blad open voor een spelletje en laat je je hersens kraken over woordzoekers, kruiswoordpuzzels of Sudoku's. TVFilm verschijnt eens per twee weken, wat neerkomt op 36 informatieve edities per jaar.