Geen nieuwe meldingen

Laan te Blotinghe 1, Rijswijk

5 of 10 keer een tennisbaan huren bij Tennispark Welgelegen in Rijswijk

Kies optie

In een Notendop

Sla 5 of 10x een uur lang je tegenstander van de baan of kies er voor je uren aan elkaar te plakken en er langer gebruik van te maken.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 29,99 voor 5x tennisbaan huren voor een uur (waarde € 75)
  • € 49,99 voor 10x tennisbaan huren voor een uur (waarde € 150)

Sla 5 of 10 keer een uur lang je tegenstander van de baan of kies er voor je uren aan elkaar te plakken en er bijvoorbeeld twee uur achter elkaar gebruik van te maken.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 4 maanden na aankoop in voor je rittenkaart. Na inwisseling is je rittenkaart nog 6 maanden geldig op alle dagen van de week van 12.00 tot 17.00 uur.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: minimaal 12 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 12 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Voor € 2,50 per uur kan je een tennisracket huren en voor € 10 kan je drie ballen kopen, maar je eigen spullen meenemen kan natuurlijk ook. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Tennispark Welgelegen BV

In het hart van Rijswijk vind je een tennisparadijs pur sang. Welgelegen heet het en als je er komt, weet je meteen waarom. Je kan hier bij elke bal een kreet slaan of een rustig potje overtikken op één van de 21 tennisbanen. Ook is er een party gedeelte. Voor een drankje na een intensief potje tennissen - of een intensief potje tennis kijken - zit je hier dus ook goed.