Geen nieuwe meldingen
Kies optie
Deze onderneming is geopend en onderneemt stappen om je gezondheid te beschermen door alle toepasselijke wet- en regelgeving over COVID-19-veiligheid te volgen.

In een Notendop

Je leert alle technieken van het masseren van de buik, wat heilzaam is bij obstipatie, rugpijn, menstruatiepijn en andere klachten.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
C
Charin
1 beoordelingen1 beoordelingen
juli 29, 2020
Pri
replied
View Comment +
K
Karine
1 beoordelingen1 beoordelingen
februari 24, 2020
Zeer goede service
replied
View Comment +
C
Csilla
4 beoordelingen2 beoordelingen
januari 6, 2020
Super leuke workshop. Professionele begeleiding. Wij gaan nog een keer!
replied
View Comment +
M
Miranda
1 beoordelingen1 beoordelingen
november 25, 2019
We hebben een hele leuke en leerzame workshop gevolgd. Absoluut een aanrader!
replied
View Comment +

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 49,99 voor een workshop zelfmassage voor 1 persoon (waarde € 150)
  • € 89,99 voor een workshop zelfmassage voor 2 personen (waarde € 300)

Het klinkt misschien wat apart: ‘jezelf masseren’, maar eigenlijk doe je het wel vaker, zonder dat je het door hebt. Even je handen op je buik leggen na zwaar tafelen bijvoorbeeld. Deze deal leert je Chi Nei Tsang, zelfmassage van de buik, oftewel van de interne organen. Deze vorm van massage is erop gericht onder andere rugpijn, pijn in de benen en een pijnlijke menstruatie te verlichten en helpt je bij het verbeteren van de stoelgang en de bloedsomloop. De techniek komt voort uit de eeuwenoude Chinese taoïstische geneeskunde, die ervan overtuigd is dat je jezelf kan genezen. De workshop duurt 3 uur en is inclusief thee, fruit, en een hartige en zoete snack. Na de workshop kan je een volledige massagecursus volgen bij Thai Hand.

Thai Hand

Bij Thai Hand leer je de fijne kneepjes van Thaise massages. Alle cursisten van Thai Hand ontvangen na voltooiing van hun traject een certificaat van ITM (International Training Massage) School in Chiang Mai, Noord-Thailand, erkend door de Thaise regering, het ministerie van Volksgezondheid en Onderwijs in Thailand. Maar de lessen volg je gewoon lekker dichtbij huis, in Amsterdam.

Deze massages worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering. Meer informatie over wat je kan verwachten bij een massage.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op zaterdag en zondag.
Aankoop: maximaal 4 groupons per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht online op http://gr.pn/1L5meFe, met gebruik van je groupon-codes.
Meer info: alleen geldig voor nieuwe klanten. Draag comfortabele kleding. Je buik wordt gemasseerd met olie. De cursus duurt drie uur. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Thai Hand