ITM Thai Hand Amsterdam

4.5 (2 beoordelingen)

Online workshop Thaise massage bij ITM Thai Hand Amsterdam

Beperkte tijd beschikbaar!
10+ bekeken vandaag
2 beoordelingen
Unable to add now. Please try again later
Unable to remove now. Please try again later

In een Notendop


Leer in alle rust thuis de 2500 jaar oude technieken van Thaise massage in een online workshop - je hebt een jaar toegang tot het materiaal.

Wat je krijgt


De deal

  • € 19,99 voor een online workshop Thaise massage naar keuze (waarde € 97)

Leer in alle rust thuis de 2500 jaar oude technieken van Thaise massage in een online workshop - je hebt een jaar toegang tot het materiaal. Na het afronden van de workshop ben je in staat om vrienden, familie of klanten een professionele Thaise massage te geven. Ervaring is niet vereist, de workshop is geschikt voor elk niveau.

Je hebt keuze uit de volgende workshops:

  • Thai Yoga Massage
  • Acupressuur Therapie Massage voor Gezondheid
  • Abdominale Therapeutische Massage
  • Thaise Voet Reflexology Massage
  • Stoel Massage
  • Tafel Massage

Mocht je na het volgen van de workshop enthousiast zijn geworden om verder te leren, dan biedt Thai Hand ook volledige cursussen. Bij de cursussen ga je dieper in op de materie en ontvang je een internationaal erkend certificaat.

Voorwaarden


Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Inschrijven: schrijf je in voor de online workshop via https://thai-hand.com/workshops/. Selecteer de juiste workshop en dan kun je kiezen "Online" of "Offline" - Klik op "Online". De workshop zit meteen in je winkelwagen maar je hoeft natuurlijk niet te betalen. Links kun je de grouponcode invullen en dan op "apply coupon code" klikken.
Annuleren: als je eenmaal ingeschreven bent, kan je niet meer annuleren.
Meer info: je hebt keuze uit de volgende online massageworkshops: Thai Yoga Massage, Acupressuur Therapie Massage voor Gezondheid, Abdominale Therapeutische Massage, Thaise Voet Reflexology Massage, Stoel Massage en Tafel Massage. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over ITM Thai Hand Amsterdam


Bij internationaal erkende massageschool ITM Thai Hand Amsterdam leer je de fijne kneepjes van diverse Thaise massages. Met als missie om zoveel mogelijk mensen gezond en gelukkig te maken middels massage kan je de 2.500 jaar oude technieken in een online cursus onder de knie krijgen en thuis op je gemak uitproberen. Maar je kan ook kiezen voor een fysieke workshop - bij de massageschool in Amsterdam Oud-West - waar je na de uitleg meteen aan de slag gaat om de technieken in de vingers te krijgen. Kies o.a. voor stoelmassage, yogamassage, voetreflexologie of therapeutische massage.

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.