Geen nieuwe meldingen

Van der Doortogestraat 7, Naaldwijk

Cupping- of Lomi Lomi-massage van 60 minuten bij Thai Orchid Massage

Kies optie

In een Notendop

Hartje Naaldwijk: een uur onverdeelde aandacht voor ontspanning d.m.v. een Chinese Cupping-massage of een Hawaiiaanse Lomi Lomi-massage.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
M
Manon
2 beoordelingen2 beoordelingen
december 22, 2019
Heel goed gedaan

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 24,99 voor een Cupping-massage van 60 minuten (waarde € 50)
  • € 24,99 voor een Lomi Lomi-(ontspannings)massage van 60 minuten (waarde € 60)

Cupping-massage

Cupping is een zeer diepgaande massagetechniek om hardnekkige plaatselijke pijn- en energieverstoringen te behandelen. Hierbij worden zogeheten cups, die zijn vervaardigd van glas, kunststof of silicone, op het lichaam geplaatst, waarmee de huid vaccuüm getrokken wordt. Vervolgens worden de cups over het lichaam bewogen. De cupping massage is bedoeld om gifstoffen vanuit de dieper gelegen lichaamsweefsels naar de oppervlakte van de huid te trekken en spieren en de huid beter te doorbloeden.

Lomi Lomi-massage

Lomi Lomi-massage is een rustige ritmische massage, die gericht is op ontspanning en genezing. Het is een volledige lichaamsmassage die uitgevoerd wordt met mooie, lange, vloeiende bewegingen over de volledige lengte van het lichaam, waarbij voornamelijk met het zachte deel van de onderarmen wordt gemasseerd. Hierbij word je behandeld met warme olie. De massage is vooral gericht op ontspanning en het wegnemen van ergernissen, angsten en andere negatieve emoties. Meer informatie over wat je kan verwachten bij een massage.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren online na het aanmaken van een account op thaiorchidee.planetzelf.com, met gebruik van je groupon-codes.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Bijkomende kosten: op vrijdag en zaterdag na 18.00 uur worden alleen behandelingen van 1,5 uur gegeven en geldt een toeslag van € 15. Deze kosten betaal je rechtstreeks bij Thai Orchid Massage.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Alleen geldig voor nieuwe klanten. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Thai Orchid Massage

Thai Orchid Massage ligt in hartje Naaldwijk. Je kan er terecht voor veel verschillende Thaise massages die hun oorsprong hebben in de aloude boeddhistische traditie. Je bent er ook welkom voor een sport- of voetmassage, gezichtsbehandeling, pedicure en manicure.