Geen nieuwe meldingen

Van der Doortogestraat 7, Naaldwijk

IJs- of bamboe-massage van 60 min. bij Thai Orchid Massage

Kies optie

In een Notendop

De ijsmassage gaat cellulite en overtollig vet te lijf, terwijl de bamboemassage maximale ontspanning van lichaam en geest als doel heeft.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
M
Manon
2 beoordelingen2 beoordelingen
december 22, 2019
Heel goed gedaan

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 19,99 voor een ijsmassage (anti-cellulitebehandeling) van 60 minuten (waarde € 60)
  • € 19,99 voor een bamboe-massage van 60 minuten (waarde € 60)

IJsmassage

Eerst krijg je een intensieve anti-cellulitemassage van 40 minuten, waarna je nog 20 minuten met ijs wordt gemasseerd. Door het ijs wordt je lichaam plaatselijk afgekoeld om nauwere bloedvaten en een hogere doorbloeding te bereiken. Gebieden waar zich cellulite en overtollig vet bevinden, zijn namelijk juist de plekken waar de doorbloeding verminderd of verslechterd is. Door de ijsmassage wordt de bloedcirculatie op deze plekken gestimuleerd, waardoor de lymfeklieren actief kunnen worden. Daardoor krijgt het proces van stofwisseling en vetverbranding in de gemasseerde gebieden een boost en kunnen gifstoffen en vetzuren worden afgevoerd.

Bamboemassage

Bamboemassage is ontwikkeld om je lichaam en geest in een staat van maximale ontspanning te brengen. Het gebruik van verschillende verwarmde bamboestokken en massage-olie wordt bij deze massage gecombineerd met de aanraking van masserende handen om spanningen en spierknopen te laten verdwijnen. Met de bamboe-massagestokken worden spieren en zenuwuiteinden gemasseerd, voor een rustgevend gevoel en vermindering van stress en vermoeidheid. Meer informatie over wat je kan verwachten bij een massage.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Bijkomende kosten: let op, op vrijdag en zaterdag na 18.00 uur worden alleen behandelingen van 1,5 uur gegeven en geldt een toeslag van € 15. Deze kosten betaal je rechtstreeks bij Thai Orchid Massage.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren online na het aanmaken van een account op thaiorchidee.planetzelf.com, met gebruik van je groupon-codes.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Alleen geldig voor nieuwe klanten. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Thai Orchid Massage

Thai Orchid Massage ligt in hartje Naaldwijk. Je kan er terecht voor veel verschillende Thaise massages die hun oorsprong hebben in de aloude boeddhistische traditie. Je bent er ook welkom voor een sport- of voetmassage, gezichtsbehandeling, pedicure en manicure.