Geen nieuwe meldingen

The Allergy Testing Company

Allergie- en intolerantietest bij The Allergy Testing Company

Tot 62% korting.
10+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Je verzendt een haarmonster dat wordt getest op 800 factoren zoals levensmiddelen, metalen en mineralen en na 14 dagen lees je de resultaten

Wat je krijgt

Je verzendt een haarmonster dat wordt getest op 800 factoren zoals levensmiddelen, metalen en mineralen en na 14 dagen lees je de resultaten.

Kies uit 4 opties

  • € 39,99 voor een allergietestpakket Brons (waarde € 99)
  • € 49,99 voor een allergietestpakket Zilver (waarde € 125)
  • € 59,99 voor een allergietestpakket Goud (waarde € 149)
  • € 84,99 voor een allergietestpakket Platinum (waarde € 229)

Testpakket Brons:

800 factoren in totaal: eet- & drinkproducten + milieugevoeligheid/intolerantietest, 24 mineralen, 23 zware metalen, vitamine B12 en vitamine D

Testpakket Zilver:

800 factoren in totaal: eet- & drinkproducten + milieugevoeligheid/intolerantietest, 24 mineralen, 23 zware metalen, vitamine B12 en vitamine + een test voor metabolisme

Testpakket Goud:

800 factoren in totaal: eet- & drinkproducten + milieugevoeligheid/intolerantietest, 24 mineralen, 23 zware metalen, vitamine B12 en vitamine + een test voor metabolisme, schildkliertest en een cholesterol- / lipidetest

Testpakket Platinum:

800 factoren in totaal: eet- & drinkproducten + milieugevoeligheid/intolerantietest, 24 mineralen, 23 zware metalen, vitamine B12 en vitamine + een test voor metabolisme, schildkliertest en een cholesterol- / lipidetest en een histaminetest

Via de website van The Allergy Testing Company bestel je de test(s). Per e-mail krijg je een formulier en instructies. Verstuur het haarmonster samen met het ingevulde formulier per post naar het onderstaande adres.

Hoe werkt het?

1) Maak je bestelling online af. 2) Ga vanaf de e-mail met je orderbevestiging naar de link die is meegeleverd om je testformulier te downloaden. Volg de instructies in het testformulier door je haarmonster te verzamelen en de vereiste informatie in te vullen voordat je het verstuurd naar:

Postadres
Hullenbergweg 278
1101 CT Amsterdam

3) De resultaten worden per e-mail in PDF-formaat verzonden. Je ontvangt de testresultaten over 14-28 dagen. Verzending van je haarsample is voor eigen kosten. Zorg ervoor dat het juiste frankeerbedrag is betaald. The Allergy Testing Company is niet verantwoordelijk voor onjuiste frankering.

De test is niet te gebruiken als medische diagnose en is ook niet te gebruiken als vervanging voor gezondheids- of medisch advies. In de test worden geen type IgE-allergieën gemeten.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 december 2019.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wilt.
Levering,Bestellen,Aanmelden: je ontvangt je groupon via e-mail, bestel daarmee uiterlijk 31 december 2019 je test. Bestellen doe je op https://registreren.hetbedrijfvoorallergietesten.nl met gebruik van je groupon-code. Na het opsturen van de test kan je binnen maximaal 14 dagen de resulaten online lezen in het Engels en Nederlands.
Meer info: voor het verzenden van het haarmonster is 1 postzegel nodig. Het adres is: Hullenbergweg 278, 1101 CT, Amsterdam The Netherlands Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over The Allergy Testing Company

Bij The Allergy Testing Company draait alles om jouw gezondheid. Met 25 jaar aan ervaring op het gebied van voedselgevoeligheid en intolerantietesten is de proeftijd al lang voorbij. In het lab wordt jouw haarmonster getest met de nieuwste modellen bio-feedbackmachines op ruim 800 factoren om jouw intolerantie en gevoeligheid te vinden. Aan jou de kans om met de nauwkeurige testresultaten aan de slag te gaan voor een gezondere levensstijl.

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.