Geen nieuwe meldingen

Rokin 78, Amsterdam

Tickets voor The Amsterdam Dungeon voor kinderen en volwassenen

Tot 45% korting.
Kies optie

In een Notendop

In The Amsterdam Dungeon kom je in levensechte shows oog in oog te staan met gruwelijkheden die je de stuipen op het lijf jagen.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Relevante beoordelingen

Wat je krijgt

  • Tickets voor The Amsterdam Dungeon
  • Data: t/m 31 december 2020
  • Adviesleeftijd: 10 jaar en ouder
  • Locatie: The Amsterdam Dungeon, Rokin 78 in Amsterdam
  • Kinderen t/m 4 jaar kunnen gratis naar binnen als ze durven

Gruwelaars die stalen zenuwen én een goed gevoel voor humor hebben vinden de perfecte ‘hang’-plek bij Amsterdam Dungeon. Je leert op angstaanjagende wijze de meer dan 500 jaar oude gruwelijke geschiedenis van onze hoofdstad kennen. Een geschiedenis vol schrikbarende verhalen die 10 acteurs op huiveringwekkende wijze tot leven (en af en toe tot lijk) brengen.

De tour duurt ongeveer 80 minuten waarbij je 12 shows aanschouwt. Je bent zelf écht onderdeel van de shows en een van de eerste dingen waar je van ‘schrikt’ is dat het zo realistisch overkomt wat je ervaart - want alles wat je ziet bij The Amsterdam Dungeon is gebaseerd op historische feiten.

Met andere ketters maak je die shows op filmwaardige sets mee waarin de horror van het oude Amsterdam tot leven komt, zowel in geur als in aanblik. Je kan echter niemand vertrouwen en je bent zelf onderdeel van het verhaal dus bereid je voor om te schreeuwen op de brandstapel, te grinniken om de rechter - aan wie duidelijk een steekje los zit - en te huiveren als de beul je laatste adem wil claimen.

Nieuw bij Amsterdam Dungeon zijn De Galgenvelden. Hang hier niet te lang rond want voor je het weet word je gevangen genomen en ligt je lot in de handen van het simpele volk. Al kan dit best een getouwtrek worden.

LET OP - ACTUELE INFORMATIE IN TIJDEN VAN CORONA
Vanwege de door de overheid opgelegde beperkingen in het maatschappelijk verkeer kan deze deal pas na opheffing daarvan gebruikt worden.

Voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor The Amsterdam Dungeon t/m 31 december 2020.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: je groupon is je entreebewijs.
Annuleren: je tickets kunnen niet worden omgeruild voor een andere datum/locatie of geannuleerd.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Kinderen t/m 4 jaar kunnen gratis naar binnen. De originele prijs is gebaseerd op de aankoopprijs van een ticket aan de kassa. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over The Amsterdam Dungeon

The Amsterdam Dungeon toont je 500 jaar duistere geschiedenis in levensechte shows (in het Nederlands) door een volledige cast van 10 professionele acteurs die gruwelijke rollen spelen, van de krankzinnige rechter tot de duivelse beul. Je komt oog in oog te staan met zielenverkopers, heksen en andere ongure types. En verdwaal vooral niet in het doolhof, want anders... Je ontdekt The Amsterdam Dungeon op het Amsterdamse Rokin - 3 minuten lopen vanaf de Dam en 9 vanaf NS-station Amsterdam Centraal.

The Amsterdam Dungeon

Kinderactiviteiten, Pretpark, Tickets & Evenementen, Gezin, Gezinsattractie