Geen nieuwe meldingen

Rokin 78, Amsterdam

Tickets voor The Amsterdam Dungeon voor kinderen en volwassenen

Deal eindigt over02:08:42
40+ bekeken vandaag
Kies optie

In een Notendop

In The Amsterdam Dungeon kom je in levensechte shows oog in oog te staan met gruwelijkheden die je de stuipen op het lijf jagen.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
P
Polina
5 beoordelingen4 beoordelingen
juni 9, 2020
One of the best activities/experiences that you can find in Amsterdam.
C
Chantal
1 beoordelingen1 beoordelingen
april 2, 2020
Wat was dit super gaaf. Een stuk geschiedenis op een geweldige manier verteld. Zou zo nog een keer gaan.
M
María
1 beoordelingen1 beoordelingen
januari 12, 2020
Genial
S
Sandra
4 beoordelingen3 beoordelingen
januari 12, 2020
Prima in orde!
F
Ferdy
1 beoordelingen1 beoordelingen
december 11, 2019
Goed georganisserrd!
M
Mariska
1 beoordelingen1 beoordelingen
november 27, 2019
Wij waren met 6 collega's. Het is echt een super leuke, spannende ervaring. Wat hebben we gelachen en wat zijn we af en toe goed geschrokken.
E
Enny
6 beoordelingen2 beoordelingen
oktober 14, 2019
Erg leuk prima geregeld
C
chiquetha
1 beoordelingen1 beoordelingen
oktober 12, 2019
Leuke ervaring. Ging erheen met mijn 16jarige puber. Goeie acteurs. Goede schrikmomenten met n vleugje humor. Was zeker de moeite waard. Aanrader.
Bekijk alle beoordelingen

Wat je krijgt

Nadat je deze deal hebt gekocht, moet je de website bezoeken die op je groupon staat om deze daar in te wisselen.

  • Tickets voor The Amsterdam Dungeon
  • Data: geldig t/m 3 januari 2021
  • Op maandag t/m vrijdag

  • Adviesleeftijd: 10 jaar en ouder
  • Locatie: The Amsterdam Dungeon, Rokin 78 in Amsterdam
  • Kinderen t/m 4 jaar kunnen gratis naar binnen, als ze durven

Gruwelaars die stalen zenuwen én een goed gevoel voor humor hebben vinden de perfecte ‘hang’-plek bij Amsterdam Dungeon. Je leert op angstaanjagende wijze de meer dan 500 jaar oude gruwelijke geschiedenis van onze hoofdstad kennen. Een geschiedenis vol schrikbarende verhalen die 10 acteurs op huiveringwekkende wijze tot leven (en af en toe tot lijk) brengen.

Je bent zelf écht onderdeel van de shows en een van de eerste dingen waar je van ‘schrikt’ is dat het zo realistisch overkomt wat je ervaart - want alles wat je ziet bij The Amsterdam Dungeon is gebaseerd op historische feiten.

Met andere ketters maak je die shows op filmwaardige sets mee waarin de horror van het oude Amsterdam tot leven komt, zowel in geur als in aanblik. Je kan echter niemand vertrouwen en je bent zelf onderdeel van het verhaal dus bereid je voor om te schreeuwen op de brandstapel, te grinniken om de rechter - aan wie duidelijk een steekje los zit - en te huiveren als de beul je laatste adem wil claimen.

Nieuw bij Amsterdam Dungeon zijn De Galgenvelden. Hang hier niet te lang rond want voor je het weet word je gevangen genomen en ligt je lot in de handen van het simpele volk. Al kan dit best een getouwtrek worden.

Voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend geldig voor een entreeticket voor The Amsterdam Dungeon t/m 3 januari 2021 op maandag t/m vrijdag.
Aankoop: je kan meerdere groupons per persoon kopen en gebruiken.
Tickets: online inwisselen op https://www.thedungeons.com/amsterdam/nl/tickets-prijzen/, bekijk de inwisselinstructies op je groupon.
Meer info: kinderen t/m 4 jaar hebben gratis entree. De originele waarde is gebaseerd op de kassaprijs. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over The Amsterdam Dungeon

The Amsterdam Dungeon toont je 500 jaar duistere geschiedenis in levensechte shows (in het Nederlands) door een volledige cast van professionele acteurs die gruwelijke rollen spelen, van de krankzinnige rechter tot de duivelse beul. Je komt oog in oog te staan met zielenverkopers, heksen en andere ongure types. En verdwaal vooral niet in het doolhof, want anders... Je ontdekt The Amsterdam Dungeon op het Amsterdamse Rokin - 3 minuten lopen vanaf de Dam en 9 vanaf NS-station Amsterdam Centraal.