Categorieën
Geen nieuwe meldingen

Rokin 78, Amsterdam

Tickets voor The Amsterdam Dungeon voor kinderen en volwassenen

Kies optie

In een Notendop

In The Amsterdam Dungeon kom je in levensechte shows oog in oog te staan met gruwelijkheden die je de stuipen op het lijf jagen.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Nadat je deze deal hebt gekocht, moet je de website bezoeken die op je groupon staat om deze daar in te wisselen.

  • Tickets voor The Amsterdam Dungeon
  • Data: geldig t/m 31 december 2021
  • Op alle dagen van de week

  • Adviesleeftijd: 10 jaar en ouder
  • Locatie: The Amsterdam Dungeon, Rokin 78 in Amsterdam
  • Kinderen tot 3 jaar kunnen gratis naar binnen, als ze durven
  • Kinderen vanaf 3 t/m 15 jaar vallen onder het kindertarief
  • Vanaf de leeftijd van 16 jaar geldt het volwassentarief

Om toegang te garanderen is het reserveren van een tijdslot verplicht. Een stappenplan hiervoor staat op je groupon

*) Tijdens vakantieperiodes is je groupon doordeweeks en in het weekend geldig vanaf 16.00 uur

Gruwelaars die stalen zenuwen én een goed gevoel voor humor hebben vinden de perfecte ‘hang’-plek bij Amsterdam Dungeon. Je leert op angstaanjagende wijze de meer dan 500 jaar oude gruwelijke geschiedenis van onze hoofdstad kennen. Een geschiedenis vol schrikbarende verhalen die gruwelijke acteurs op huiveringwekkende wijze tot leven (en af en toe tot lijk) brengen.

Je bent zelf écht onderdeel van de shows en een van de eerste dingen waar je van ‘schrikt’ is dat het zo realistisch overkomt wat je ervaart - want alles wat je ziet bij The Amsterdam Dungeon is gebaseerd op historische feiten.

Met andere ketters maak je die shows op filmwaardige sets mee waarin de horror van het oude Amsterdam tot leven komt, zowel in geur als in aanblik. Je kan echter niemand vertrouwen en je bent zelf onderdeel van het verhaal dus bereid je voor om te schreeuwen op de brandstapel, te grinniken om de rechter - aan wie duidelijk een steekje los zit - en te huiveren als de beul je laatste adem wil claimen.

Nieuw bij Amsterdam Dungeon zijn De Galgenvelden. Hang hier niet te lang rond want voor je het weet word je gevangen genomen en ligt je lot in de handen van het simpele volk. Al kan dit best een getouwtrek worden.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend geldig voor een entreeticket voor The Amsterdam Dungeon t/m 31 december 2021 op alle dagen van de week.
Aankoop: je kan meerdere groupons per persoon kopen en gebruiken.
Tickets: online inwisselen op thedungeons.com/amsterdam/reserveren/, bekijk de inwisselinstructies op je groupon.
Meer info: Kinderen tot 3 jaar hebben gratis toegang. Kindertickets zijn geldig voor kinderen vanaf 3 t/m 15 jaar. Vanaf de leeftijd van 16 jaar geldt het volwassentarief. De originele waarde is gebaseerd op de kassaprijs. Toon je reserveringsbevestiging en je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over The Amsterdam Dungeon

The Amsterdam Dungeon toont je 500 jaar duistere geschiedenis in levensechte shows (in het Nederlands) door een volledige cast van professionele acteurs die gruwelijke rollen spelen, van de krankzinnige rechter tot de duivelse beul. Je komt oog in oog te staan met zielenverkopers, heksen en andere ongure types. En verdwaal vooral niet in het doolhof, want anders... Je ontdekt The Amsterdam Dungeon op het Amsterdamse Rokin - 3 minuten lopen vanaf de Dam en 9 vanaf NS-station Amsterdam Centraal.