Geen nieuwe meldingen

The Beauty Spot

Goeverneurlaan 361, Den Haag

Kappersbehandelingen naar keuze bij The Beauty Spot

Kies optie

In een Notendop

Glanzende lokken, scherpe puntjes en een hippe, verzorgde coupe kunnen ervoor zorgen dat je nóg blijer wordt dan je al was.

Over deze deal

Net zoals lintjes doorknippen, nagels knippen en het spelletje Steen, Papier, Schaar heeft het knipwerktuig nu andere belangrijke missies: ervoor zorgen dat er geen sprieterige haartjes meer in je nek kriebelen en dat mensen je op straat bewonderend nakijken. Ga voor goud met een paar high- of lowlights of laat een kekke coupe knippen bij The Beauty Spot.

Kies uit de volgende opties


  • € 19,99 voor wassen, knippen en föhnen (waarde € 45)
  • € 24,99 voor wassen, knippen, föhnen en high- of lowlights (waarde € 50)
  • € 29,99 voor wassen, knippen, föhnen en verven (waarde € 65)

Een nieuw kapsel kan leuk zijn voor een feestje, voor die ene spannende date, maar ook gewoon omdat het mooi staat bij jouw nieuwe outfit. Omdat het maandag is. Of zaterdag. Je kan altijd wel een reden bedenken om naar de kapper te gaan. Bij The Beauty Spot kan je ervoor kiezen om je haar uitgebreid te laten wassen, knippen en föhnen. Of ga voor subtiele high- of lowlights voor de zomer.

The Beauty Spot


Knippen, stylen, manicure, pedicure en de verkoop van make-up: bij The Beauty Spot kan je terecht als je je uiterlijk wil laten verfraaien, dat mag duidelijk zijn. Laat voor de zomer bijvoorbeeld een stijlvolle french manicure zetten op je teennagels of laat je haar stylen voor de bruiloft van je vriendin. Kan allemaal. The Beauty Spot is goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Fine Print

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zondag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 0624 466 282 o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren.
Meer info: let op: voor verven geldt de volgende toeslag: Bij langer haar dan 15 cm vanaf de nek wordt een meerprijs berekend voor het verven van € 5,- per elke 5 cm. Alleen geldig voor de vestiging in Den Haag. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over The Beauty Spot