Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

REGULIERSDWARSSTRAAT 17, AMSTERDAM

Hartje hoofdstad: onbeperkt spareribs incl. friet en brood bij The Big Apple in de Reguliersdwarsstraat

Kies optie

In een Notendop

In goed gezelschap ongelimiteerd genieten van kwalitatieve verse producten daar kan je toch moeilijk nee tegen zeggen.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
I
Ingridtop reviewer
17 beoordelingen15 beoordelingen
oktober 5, 2020
die zijn helemaal geweldig en heel aardig en zeer klant vriendelijk
A
Armine
2 beoordelingen1 beoordelingen
september 21, 2020
Top service!
J
jostop reviewer
18 beoordelingen12 beoordelingen
september 6, 2020
Snel, prettig en correct
S
Sebastiaan
3 beoordelingen3 beoordelingen
augustus 27, 2020
eten was ok , vriendelijk personeel
E
Ell
2 beoordelingen1 beoordelingen
juli 29, 2020
Was even zoeken naar The Big Apple maar gevonden. Heerlijke spare ribs en onbeperkt eten zoveel als je lust. Vriendelijke bediening. Nette zaak.
S
Sebastiaan
3 beoordelingen3 beoordelingen
juli 22, 2020
prima service , lekker eten , vriendelijk personeel
L
Liesbeth
1 beoordelingen1 beoordelingen
juli 19, 2020
De service was prima.Leuke Zaak.
N
Nicole
2 beoordelingen1 beoordelingen
juli 18, 2020
Aardige mensen, gezellige inrichting. Was niet onbeperkt spareribs eten (of in ieder geval werd dat niet aangeboden), sausjes apart bijbetalen en geen brood erbij zoals wel vermeld. Lekkere spareribs.
Bekijk alle beoordelingen

Over deze deal

  • Onbeperkt spareribs
  • Incl. friet en een mandje brood
  • Voor 1, 2, 3, 4 of 6 personen
  • In de Reguliersdwarsstraat in hartje Amsterdam

  • Kluif zoveel spareribs als je wil
  • In de smaak bbq, zoet, pittig of Jack Daniels
  • Reserveren kan op alle dagen van de week
  • Het diner is dus prima te combineren met een dagje Mokum

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: je kan meerdere groupons per persoon kopen en gebruiken.
Reserveren: verplicht minimaal 6 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 12 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. Exclusief drankjes. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over The Big Apple

The Big Apple is een grillrestaurant in de Reguliersdwarsstraat, één van de kleurrijkste straten van Amsterdam waar je behalve uitbundig kan stappen ook uitbundig kan eten. Zoals bij dit restaurant, waarvan de naam een overduidelijke link heeft met de Amerikaanse stad die nooit slaapt. Dit komt omdat de eigenaren daar in New York hebben besloten het restaurant samen te starten. Naast een grootse naam kan je ook grootse smaken verwachten. Of je nu gaat voor een vlees-, vis- of groentegerecht, ze worden allemaal gegrild op houtskool van hoge kwaliteit. Dit zorgt voor een unieke en volle smaak. Tel daarbij op dat kenners in de keuken alleen met verse producten werken en je hebt een culinaire avond waar je u tegen zegt.