Geen nieuwe meldingen

The Classic Christmas Concert: ticket voor de uitvoering door Mozart Orchestra op 2e Kerstdag in Concertgebouw Amsterdam

30+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

In dit familieconcert worden iconische Kerstklassiekers als ‘Jingle Bells’, ‘Silent Night’ en ‘O Holy Night’ vertolkt door Mozart Orchestra.

Over deze deal

  • Ticket voor The Classic Christmas Concert
  • Uitgevoerd door Mozart Orchestra uit Kiev
  • O.l.v. Nederlandse dirigent Raymond Janssen
  • Datum: 26 december 2019 (Tweede Kerstdag)
  • Aanvangstijd: 20.15 uur
  • Inclusief ontvangst- en pauzedrankje

In dit familieconcert worden iconische Kerstklassiekers als ‘Jingle Bells’, ‘Silent Night’ en ‘O Holy Night’ vertolkt door het prestigieuze Mozart Orchestra uit Kiev. Zij brengen het publiek in vervoering en spelen zowel uitbundige als ingetogen en harmonieuze klanken. Het orkest bestaat uitsluitend uit gekroonde musici en met veel violen, blazers en meeslepende klanken nemen ze je deze Tweede Kerstdag mee op een reis door Winter Wonderland. Het Kerst-repertoire van over de hele wereld wordt aangedaan en dirigent Raymond Janssen heeft voor dit spectaculaire concert alle sprankelende hoogtepunten geselecteerd. En dat het concert maar één keer wordt uitgevoerd maakt het extra speciaal.

Dirigent Raymond Janssen

Na bijzondere concertreeksen als ‘Ave Maria-kerstconcert’ en ‘A Christmas Carol Concert’ mag dirigent Raymond Janssen zich wel specialist noemen op het gebied van klassieke Kerstmuziek. Hij weet het publiek keer op keer te ontroeren met gevarieerd gebruik van instrumenten en zijn met zorg geselecteerde repertoire aan sentiment.

Wat je moet weten

Geldigheid: uitsluitend geldig voor een entreeticket voor The Classic Christmas Concert op 26 december 2019 (Tweede Kerstdag) bij Concertgebouw Amsterdam.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: wissel je groupon voor aanvang bij de kassa in voor een entreeticket.
Annuleren: je ticket(s) kunnen niet worden omgeruild voor een andere datum/locatie of geannuleerd.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over The Classic Christmas Concert