In een Notendop
Culinair dineren bij trendy souterrain-restaurant op de Singel met o.a. scholfilet met kokos-limoensaus en eendenborst ‘A l’Orange’.
Beoordelingen van klanten
Over deze deal
![]() |
In 2016 presenteerde Groupon met trots 100 bijzondere deals zoals op deze pagina: 100 deals met restaurants in Amsterdam die nog niet eerder op onze site te zien waren. 100 nieuwe kansen dus om nóg meer te proeven van de hoofdstad. |
Kies uit 3 opties
- € 89,99 voor een culinair 7-gangenmenu voor 2 personen
- € 179,99 voor een culinair 7-gangenmenu voor 4 personen
- € 269,99 voor een culinair 7-gangenmenu voor 6 personen
Aangezien er wordt gewerkt met seizoensgebonden producten en een grote bonk creativiteit en inspiratie van de chef wisselt het menu regelmatig. De stijl en smaak van onderstaande gerechten kan je verwachten:
- Salade van groene bonen en spinazie met een crème van gerookte paling
- Spicy rundertartaar met zure room en ingemaakte zwarte bonen
- Bisque van Noordzeekrab met crème van limoengras en basilicum
- Scholfilet met kokos-limoensaus, mint-koriander olie en Purple sprout broccoli
- Eendenborst ‘A l’Orange’ gelakt met 5 kruiden, groene kool en citrus-emulsie
- BBQ bavette gelakt met rozemarijn miso, creamy polenta en geprakte tomaat
- Roomijs van geitenyoghurt met salade van rood fruit en tomaat
Wat je moet weten
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Let op: Groupon-promotiecodes kunnen niet gebruikt worden voor deze deal.
Reserveren: minimaal 2 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: exclusief drank. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.
Over The French Connection
Op het Singel in Amsterdam - om de hoek bij de Leidsestraat en tegenover het Spui - zit The French Connection. Het restaurant zit in het souterrain van een monumentaal grachtenpand en heeft een wijnkelder-uitstraling met bakstenen muren, grote donkerbruine balken, gewelven en moderne meubels met leer en staal. Chef Jef van den Hout houdt de kaart charmant compact en serveert tussen de 4 en 8 gangen met weloverwogen culinaire gerechten. De gerechtjes zijn geïnspireerd op de Franse keuken en veranderen gedurende de seizoenen. Zo probeert Jef keer op keer smakelijke kunstwerkjes te maken die niet alleen voor een connectie met de Franse keuken zorgen, maar hopelijk ook aan tafel.