Geen nieuwe meldingen

Singel 460, Amsterdam

Singel Amsterdam: culinair viergangenmenu van de chef voor 2, 4 of 6 personen bij The French Connection

Kies optie

In een Notendop

Culinair dineren bij een sfeervol en trendy souterrain-restaurant op het Singel met een inspirerend menu van de chef.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

100xNieuw-badge   In 2016 presenteerde Groupon met trots 100 bijzondere deals zoals op deze pagina: 100 deals met restaurants in Amsterdam die nog niet eerder op onze site te zien waren. 100 nieuwe kansen dus om nóg meer te proeven van de hoofdstad.

Niet alleen mogen we de Fransen bedanken voor alle woorden die zijn overgewaaid naar onze taal, ook mogen we dankbaar zijn voor hun uitstekende cuisine. Geef acte de présence, drapeer je jacquet en dineer samen met een charmante compagnon bij The French Connection.

Kies uit 3 opties

  • € 49,99 voor een culinair viergangenmenu van de chef voor 2 personen (waarde € 86)
  • € 98,99 voor een culinair viergangenmenu van de chef voor 4 personen (waarde € 172)
  • € 147,99 voor een culinair viergangenmenu van de chef voor 6 personen (waarde € 258)

Het menu van The French Connection is gebaseerd op klassieke en, inderdaad, Franse gerechten die per seizoen veranderen. Voor het menu van de chef moet je denken aan gerechten als een salade van tomaat met bouillon van tomaat en mosterdijs, bisque van Noordzeekrab met crème van limoengras, gestoofde kalfswang met geglaceerde ui en crème van pommes dauphinoise en geroosterde perzik met ijs van dragon en crémant. De chef weet echter pas op de avond zelf waar zijn creativiteit hem heen leidt. Mocht je allergieën hebben of een bepaal dieet volgen dan kan je dit uiteraard aangeven.

Wat je moet weten

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Let op: Groupon-promotiecodes kunnen niet gebruikt worden voor deze deal.
Reserveren: minimaal 2 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Exclusief drankjes. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over The French Connection

Op het Singel in Amsterdam - om de hoek bij de Leidsestraat en tegenover het Spui - zit The French Connection. Het restaurant zit in het souterrain van een monumentaal grachtenpand en heeft een wijnkelder-uitstraling met bakstenen muren, grote donkerbruine balken, gewelven en moderne meubels met leer en staal. Chef Jef van den Hout houdt de kaart charmant compact en serveert tussen de 4 en 8 gangen met weloverwogen culinaire gerechten. De gerechtjes zijn geïnspireerd op de Franse keuken en veranderen gedurende de seizoenen. Zo probeert Jef keer op keer smakelijke kunstwerkjes te maken die niet alleen voor een connectie met de Franse keuken zorgen, maar hopelijk ook aan tafel.