Geen nieuwe meldingen

Rembrandtplein: vijfgangen "tasting-menu" bij The Gaia in NH Schiller Hotel in Amsterdam (vanaf 2 personen)

Tot 41% korting.
Kies optie
NieuwReserveer nu een tafel of later

In een Notendop

Laat Chef Ayt je verbazen met vijf uitgekiende gangen die smachten om geproefd te worden in deze sfeervolle setting in hartje Amsterdam.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Beschikbaarheid Reserveren

Watertanden door de lucht van een meer dan aardig gerecht waarvan je vervolgens in vuur en vlam staat is een complete samensmelting van de elementen in de gastronomie. Word één met de elementen bij The Gaia.

Kies uit 3 opties

  • € 69,99 voor een vijfgangen “tasting-menu” voor 2 personen (waarde € 119)
  • € 104,99 voor een vijfgangen “tasting-menu” voor 3 personen (waarde € 178,50)
  • € 139,99 voor een vijfgangen “tasting-menu” voor 4 personen (waarde € 238)

Gaia is - volgens de Grieken - de godin van natuur en aarde. Zij is één van de bestanddelen, naast water, lucht en vuur. Bij restaurant The Gaia draait het naast deze elementen om een vijfde element: hout. In sfeervol art deco-decor ga je deze samensmelting van elementen proeven. Schuif aan op een stijlvolle stoel of fluweelzachte zetel en laat je overrompelen door de gerechtjes. Denk aan Crispy zalm en zee-egel met rode biet; Garnaal en pompoen met zwarte quinoa, munt en essentie van harira; Heilbot en truffel met dumpling en eendenlever; en een Dessert van kersen, framboos, bergamot en chocolade. Watertanden doe je met de menukaart. Let wel dat de menukaart wisselt met de seizoenen en dat voor sommige gerechten een supplement van € 10 per persoon geldt.

Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. Exclusief drankjes. Op zondag ook geldig voor lunch. De invulling van dit 5-gangenmenu wordt behalve door de creativiteit van de chef vooral bepaald door de seizoenen en verandert dus regelmatig. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over The Gaia

De glas-in-lood-ramen, fluweelzachte banken, kroonluchters en het algeheel stijlvolle art deco-interieur nodigen je uit om in luxe en de mediterraanse en oosterse keuken te verdwalen. De kaart van The Gaia gaat uit van 5 elementen: hout, vuur, aarde, metaal en water en het uitgangspunt is gezond eten. Denk aan verse groenten, vis, gevogelte en quinoa en bulgur. Passende muziek - en nog fijner - passende wijnen mogen niet ontbreken aan dit restaurant, lounge en "late night bar". Dit laatste uit zich in spannende cocktails, ook met invloeden uit het Midden-Oosten. Zo drink je een "Sahara Desert" met whisky en bloedsinaasappel of een verfrissende "Floral fizz". Stap de wereld van Gaia binnen in het NH Schiller Hotel aan het Rembrandtplein in Amsterdam.

The Gaia

Restaurant, Frans restaurant
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.