The Glam Lab

Walerburgerweg 4A, Rotterdam

Wenkbrauw- en/of wimperbehandeling bij The Glam Lab in Rotterdam

Kies optie

In een Notendop

Geef je ogen extra dimensie met een opgemaakte wenkbrauw-look, wimperkrultang-effect en een laagje semi-permanente mascara.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
E
Eva
21 beoordelingen12 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
november 9, 2021
Top!!!

Over deze deal

The Glam Lab deelt op deze locatie de voordeur met kapsalon “MG’s Salon voor Hem en Haar”

 • Wenkbrauw- en/of wimperbehandeling
 • Je hebt keuze uit:
  • Wenkbrauwen shapen en verven
  • Wimperlift en wimpers verven
  • Wenkbrauwen shapen en verven + wimperlift en wimpers verven
 • Omlijst je ogen met een opgemaakte wenkbrauw-look
 • Zet je wimpers semi-permanent in de krul en in de verf
 • Of combineer de twee behandelingen voor extra intensiteit
 • Dit power-effect blijft gemiddeld zo’n 4-6 weken zichtbaar

Deal-Voorwaarden

Niet geldig op feestdagen. Verplicht via WhatsApp reserveren op 0646 695 666, o.v.v. Groupon. Houd er rekening mee dat er soms een wachttijd van 5 weken kan zijn. Maak je reservering dus ruim van tevoren. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 2 groupon(s) te koop als cadeau. 6 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week. Minimaal 48 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Onze promotiecodes of andere kortingen kunnen niet bij deze aanbieding toegepast worden.

Over The Glam Lab

Bij The Glam Lab in Rotterdam wordt er met uiterste precisie en oog voor detail gewerkt om jouw een glamoureuze oog-look te bezorgen. Je ogen bepalen een groot deel van je uitstraling en met opvallende wimpers en on fleek wenkbrauwen, versterk je deze uitstraling alleen maar. Bij The Glam Lab kan je je natuurlijke wimpers laten liften en verven of ze laten voorzien van verschillende soorten extensions; van een subtiele one-by-one tot maximale intensiteit met Russian Volume. Ook je wenkbrauwen kan je naar wens laten shapen en verven om je oog-look extra kracht bij te zetten.