The Hairextension Salon

Keratine-behandeling bij The Hairextension Salon in Rotterdam

Tot 62% korting.
Kies optie

In een Notendop


Ga pluizig, droog en statisch haar tegen door het te laten voeden met lichaamseigen stoffen - doorgaans 3 maanden zichtbaar resultaat.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
This deal doesn't have any written reviews yet.

Wat je krijgt


Net als een bergbeklimming is haar indrukwekkend om naar te kijken wanneer het extra stijl en glad is, maar vergroot dit wel de kans om te vallen. Fall in love met je frisse coupe na een keratinebehandeling bij The Hairextension Salon.

Kies uit twee opties

  • € 79,99 voor een keratine-behandeling voor haar tot schouderlengte (waarde € 210)
  • € 89,99 voor een keratine-behandeling voor haar langer dan schouderlengte (waarde € 235)

Met een keratine-behandeling ga je pluizig, droog en statisch haar tegen. Doel van de behandeling is je haar weer soepel, glad en gezond te maken door het weer te ‘voeden’ met lichaamseigen stoffen. Na het droogföhnen en polijsten wordt de keratine met een stijltang in het haar ‘verzegeld’. Na de behandeling zie je meteen het resultaat.

Je krijgt de meest uitgebreide keratine-behandeling die de salon aanbiedt, namelijk de “Pure Renewal”. Deze duurt circa 90 minuten (afhankelijk van het type en de lengte van je haar). Het resultaat is na deze behandeling doorgaans 3 maanden zichtbaar.

Voorwaarden


Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Bijkomende kosten: de optie voor haar langer dan schouderlengte is geldig voor haar tot 40 cm voorbij de schouders. Is je haar nog langer, dan betaal je een toeslag van € 25 voor elke 15 cm extra.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 010 261 9018, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over The Hairextension Salon


Bij deze kapsalon aan de Rotterdamse Marten Meesweg - vlakbij Alexandrium Shopping Center en Woonmall Alexandrium - kan je niet alleen je haar laten knippen, kleuren en stylen, voor een nieuwe set extensions zit je hier ook op de juiste kappersstoel. Je kan ze gerust experts noemen als het op extensions aankomt: niet alleen hangt de winkel vol met allerlei kleuren en structuren weaves en extensions, ze maken hier met grote precisie flip-ins en clip-ins op maat van. De salon werkt daarnaast met microring-extensions, keratine-bondingextensions en weften. Net wat jij het mooist en prettigst vindt. Verder kan je in de minimalistisch ingerichte salon terecht voor keratine-behandelingen en een breed assortiment aan haircare-producten. En kan je niet wachten op een nieuwe hairdo maar is het een te grote uitgave in één keer, dan kan je hier ook gerust in termijnen betalen. Ook niet geheel onbelangrijk: je kan gratis voor de deur parkeren.

The Hairextension Salon

Kapper, Haar-straighten, Salon
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.