Geen nieuwe meldingen

The Hairextension Salon

Keratine-behandeling bij The Hairextension Salon in Rotterdam

Tot 61% korting.
Kies optie

In een Notendop

Ga pluizig, droog en statisch haar tegen door het te laten voeden met lichaamseigen stoffen - doorgaans 3 maanden zichtbaar resultaat.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Net als een bergbeklimming is haar indrukwekkend om naar te kijken wanneer het extra stijl en glad is, maar vergroot dit wel de kans om te vallen. Fall in love met je frisse coupe na een keratinebehandeling bij The Hairextension Salon.

Kies uit twee opties

  • € 79,99 voor een keratine-behandeling voor haar tot schouderlengte (waarde € 210)
  • € 89,99 voor een keratine-behandeling voor haar langer dan schouderlengte (waarde € 235)

Met een keratine-behandeling ga je pluizig, droog en statisch haar tegen. Doel van de behandeling is je haar weer soepel, glad en gezond te maken door het weer te ‘voeden’ met lichaamseigen stoffen. Na het droogföhnen en polijsten wordt de keratine met een stijltang in het haar ‘verzegeld’. Na de behandeling zie je meteen het resultaat.

Je krijgt de meest uitgebreide keratine-behandeling die de salon aanbiedt, namelijk de “Pure Renewal”. Deze duurt circa 90 minuten (afhankelijk van het type en de lengte van je haar). Het resultaat is na deze behandeling doorgaans 3 maanden zichtbaar.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Bijkomende kosten: de optie voor haar langer dan schouderlengte is geldig voor haar tot 40 cm voorbij de schouders. Is je haar nog langer, dan betaal je een toeslag van € 25 voor elke 15 cm extra.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 010 261 9018, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Xposure Hair & Beauty Plaza

Bij deze veelzijdige beautysalon in Alexandrium Shopping Center in Rotterdam kan je niet alleen je haar laten knippen, kleuren en stylen. Want voor een nieuwe set extensions neem je hier ook plaats op een prettig zittende kappersstoel. Je kan ze gerust experts noemen op dit gebied: de winkel hangt vol met allerlei kleuren en structuren weaves en extensions en ze maken daar bovendien met grote precisie flip-ins en clip-ins op maat van. Verder kan je in de strak ingerichte salon terecht voor keratine-behandelingen en een breed assortiment aan haircare-producten. Laatstgenoemde kan je overigens ook via de online shop thuis laten bezorgen. En er is meer, de salon noemt zich immers Hair & Beauty. Of je nu voor een verzorgende gezichtsbehandeling kiest, je wenkbrauwen wil laten shapen of langere wimpers wenst, poezelige handen en voeten met een mooi kleurtje wil of je tanden nét een tikkeltje witter wil zien - de professionals van Xposure Hair & Beauty Plaza adviseren je graag en laten je stralend de salon uitlopen.

The Hairextension Salon

Kapper, Haar-straighten, Salon
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.