Geen nieuwe meldingen

The Messiah

Meerdere locaties

Tot 56% korting.
410+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Het meesterwerk van componist G.F. Händel uitgevoerd door The Bach Choir & Orchestra of The Netherlands o.l.v. dirigent Pieter Jan Leusink.

Wat je krijgt

  • Ticket voor het kerstoratorium “The Messiah” van Händel, uitgevoerd door The Bach Choir & Orchestra of The Netherlands o.l.v. dirigent Pieter Jan Leusink
  • Data: van 1 t/m 30 december 2018
  • Locatie: keuze uit 9 steden (en 10 locaties) door heel Nederland
  • Bij het Concertgebouw in Amsterdam is je ticket inclusief garderobe, ontvangst- en pauzedrankje

Beleef in de decembermaand één van de uitvoeringen van de iconische kerstcompositie “The Messiah” van Händel. Je kan kiezen uit 10 locaties in 9 steden waaronder sfeervolle kerken waar het koor en orkest bijzonder goed tot hun recht komen.

Kies uit 15 opties

  • € 34,99 voor een ticket in Leiden, Utrecht, Amersfoort, Groningen, Rotterdam, Den Haag, Zwolle of Nijmegen (waarde € 75)

  • € 34,99 voor een Rang 1-ticket in Amsterdam (waarde € 80)
  • € 31,99 voor een Rang 2-ticket in Amsterdam (waarde € 65)

Data 2018, tijden en locaties

datum   tijd   locatie
za. 1 dec.   15.00 uur   Marekerk, Leiden
zo. 2 dec.   15.00 uur   Janskerk, Utrecht
vr. 7 dec.   19.30 uur   St. Martinuskerk, Amersfoort
za. 8 dec.   19.30 uur   Concertgebouw, Amsterdam
zo. 9 dec.   14.15 uur   Concertgebouw, Amsterdam
za. 15 dec.   15.00 uur   Laurenskerk, Rotterdam
zo. 16 dec.   14.30 uur   Grote Kerk, Den Haag
vr. 21 dec.   19.30 uur   Martinikerk, Groningen
za. 22 dec.   15.00 uur   Laurenskerk, Rotterdam
ma. 24 dec.   16.30 uur   Janskerk, Utrecht
wo. 26 dec.   19.30 uur   Concertgebouw, Amsterdam
do. 27 dec.   19.30 uur   Dominicanenkerk, Zwolle
vr. 28 dec.   14.15 en 19.30 uur   Concertgebouw, Amsterdam
za. 29 dec.   19.30 uur   Stevenskerk, Nijmegen
zo. 30 dec.   15.00 uur   Janskerk, Utrecht

Tijdens de machtige vertoning van The Messiah van G.F. Händel met authentieke barokinstrumenten en met gebruik van vocale topkwaliteit staat (het leven van) de Bijbelse messias centraal. Het oratorium – een Bijbelse vertelling op muziek - is opgesplitst in drie delen: de profetieën in het Oude Testament met de verkondiging van de messias, zijn dood, de opstanding en de Hemelvaart en zijn wederkomst en heerschappij.

Händel heeft met dit werk zijn publiek altijd zo weten te raken dat zelfs bij de première in Dublin (in 1742), de hoogwaardigheidsbekleders, onder wie de Engelse koning, opstonden om een hulde te brengen. Door eenzelfde bezetting en enscenering van de deelnemers met 15 zangers die in één lijn opgesteld staan en een concert zonder hobo’s maar met trompetten en pauken wil Pieter Jan Leusink een identiek gevoel aan het publiek meegeven.

Gerenommeerde solisten maken onderdeel uit van de ‘cast’: Olga Zinovieva, Jana Mamonova, Sytse Buwalda en Martinus Leusink. Direct na zijn concerten in de Royal Opera House in Convent Garden (Londen) komt ook één van de bekendste operabassen naar Nederland: Andrew Slater.

Pieter Jan Leusink

Pieter Jan Leusink is een Nederlandse dirigent van verschillende koren, van vocale ensembles en van zijn eigen orkest. Jaarlijks worden door heel Nederland circa 150 concerten gegeven door zijn gezelschappen. Het repertoire bestaat onder meer uit koorwerken van Johann Sebastian Bach (de Matthäus Passion), Brahms (Ein Deutsches Requiem), Händel (Messiah), Mozart (Requiem en Krönungsmesse), Fauré en Vivaldi.

Voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor The Messiah van Händel op de door jou aangekochte datum en locatie.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: je groupon is je entreebewijs. Voor concerten in Concertgebouw Amsterdam kunnen de kaarten 45 minuten voor aanvang van het concert worden opgehaald bij de Pieter Jan Leusink hospitality-desk in de centrale hal op vertoon van je legitimatie en je groupon.
Meer info: het ticket voor Concertgebouw Amsterdam is incl. garderobe, ontvangst- en pauzeconsumpties en 25% korting op Q-Park Museumplein. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals, maar de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen om te annuleren is op deze deal niet van toepassing en terugbetaling of ruilen is niet toegestaan.

Over The Messiah

The Messiah

Nachtleven, Concert, Plezier of vrije tijd, Tickets & Evenementen, Muziek
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.