Geen nieuwe meldingen

The Pantry

Leidsekruisstraat 21, Amsterdam

Oer-Hollandse keuken: Driegangen keuzemenu (vanaf 2 pers.) bij The Pantry om de hoek van het Leidseplein in Amsterdam

Kies optie

In een Notendop

Voel je weer even alsof je bij oma op bezoek bent en eet 3 gangen met soep, (vega) hutspot/stamppot of hachee en vlaflip of poffertjes toe.

Over deze deal

  • Driegangen keuzemenu
  • Voor 2-4 personen

  • Proef de Oer-Hollandse keuken
  • In Oer-Hollandse sfeer
  • Als lunch of diner
  • Om de hoek van het Leidseplein
  • Bepaal uit onderstaand menu alvast je keuzes
Menu
Voorgerecht, kies uit

Tomatensoep

Erwtensoep (met roggebrood en katenspek)

***

Hoofdgerecht, kies uit

Combinatie van hutspot, boerenkoolstamppot en zuurkoolstamppot (geserveerd met een rookworst of een gehaktbal)

Runderhachee (gestoofd rundvlees met rode kool en aardappelpuree)

Vegetarische hutspot (met appelmoes, piccalilly en zuur)

***

Nagerecht, kies uit

Vlaflip

Poffertjes

Wat je moet weten

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: je kan meerdere groupons per persoon kopen en gebruiken.
Reserveren: minimaal 8 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: voor reserveringen gemaakt via Groupon, kan je je reservering annuleren of wijzigen tot 8 uur voor de aanvangstijd. Na dit moment heb je geen mogelijkheid om je reservering opnieuw te plannen en geen recht op restitutie in geld.
Meer info: exclusief drankjes. Te gebruiken voor zowel lunch als diner. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over The Pantry

Oer-Hollands lunchen, dineren en borrelen in huiskamersfeer: je doet het bij dit knusse restaurant aan de Leidsekruisstraat, om de hoek van het Leidseplein, in hartje Amsterdam. Je hoeft maar één blik op de kaart te werpen en je weet dat je goed zit voor meer dan degelijke huisgemaakte kost. Je eet er soepen, stamppotten in allerlei soorten en maten, ovenschotels, hachee , gerechten met sappige lappen vlees, borden met verse vis die zo uit de Noordzee komt en bekende borrelhoogtepunten zoals bitterballen, kaas en worst. Bijbehorende wijnen uit de Gelderse achterhoek maken het geheel af. En natuurlijk de klassieke toetjes als poffertjes, vlaflip, stroopwafelijs en voor de liefhebbers een likeurtje.