Geen nieuwe meldingen

Theorie Opleiding Centrum

Bijlmerdreef 184d, Amsterdam

Theoriecursus voor auto, motor of scooter incl. examen bij Theorie Opleiding Centrum

Kies optie

In een Notendop

  • Haal je theorie-examen voor auto-, motor- of scooterrijbewijs

  • In één dag klaargestoomd voor je theorie-examen

  • Inclusief koffie en thee en gebruik van speciale cursus-map tijdens de cursus

Over deze deal

Stoom is in sommige gevallen hét middel voor resultaat. Wat dacht je van je favoriete ‘vanavond-mag-ik-eten-wat-ik-wil-stoommaaltijd’ of de stomerij, voor wanneer je het jurkje van je zus (voor de zoveelste keer) vuil hebt gemaakt. Stoom jezelf klaar voor je theorie met een theoriecursus incl. theorie-examen voor alle voertuigen bij Theorie Opleiding Centrum.

Kies uit de volgende opties


  • € 69 voor een theoriecursus voor 1 persoon (waarde € 150)
  • € 137 voor een theoriecursus voor 2 personen (waarde € 300)

De cursus rond je in één dag af, op zaterdag of zondag van 10.00-16.00 uur. (Bij voldoende aanmeldingen kan de cursus ook doordeweeks plaatsvinden, maar reken in principe op het weekend). Het is belangrijk om vooraf het theorieboek goed te bestuderen. Tijdens de cursus wordt aandacht besteed aan onderwerpen die tijdens een examen vaak onduidelijk blijken te zijn. Dus als je het boek al door hebt genomen voor de cursus en je hebt iets niet helemaal begrepen, dan kan je dat tijdens de cursusdag uitgebreid uitgelegd krijgen. Let op: het examen valt niet altijd op dezelfde dag als de training. In sommige gevallen heb je de ochtend na de cursus het examen. Alvast één tipje over het examen: zorg dat je hier uitgerust aan begint.

Theorie Opleiding Centrum


Bij Theorie Opleiding Centrum weet je zeker dat je goed wordt klaargestoomd voor het theorie-examen. Bij binnenkomst staat de koffie en thee klaar zodat je vol goede moed aan de slag kan. Je krijgt je eigen speciale cursus-map en ze zijn altijd up-to-date met de laatste veranderingen in de wetgeving.

Fine Print

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op zaterdag en zondag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 020 695 95 22, o.v.v. Groupon.
Meer info: de dagcursus duurt van 10.00 - 16.00 uur. Exclusief theorieboek, neem je eigen boek mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Theorie Opleiding Centrum