Geen nieuwe meldingen

Uitenhagestraat 107, Den Haag

1-daagse auto-theoriecursus incl. CBR-examen inclusief één herkansing* bij Theorieloket in Den Haag

Kies optie

In een Notendop

Leer o.a. hoe je moet handelen tijdens lastige verkeerssituaties met deze theoriecursus incl. lunch en drankjes én vervoer naar het CBR.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 69 voor een theoriecursus incl. CBR-examen met 1 herkansing* voor 1 persoon (waarde € 160,25)
  • € 134 voor een theoriecursus incl. CBR-examen met 1 herkansing* voor 2 personen (waarde € 320,50)

Remmen? Gas loslaten? Of niets doen? Tijdens deze 1-daagse theoriecursus gaan de enthousiaste medewerkers in ieder geval vol gas aan de slag om jou binnen circa 6 uur de benodigde lesstof voor het halen van je autotheorie op een prettige en behapbare uit te leggen. De volgende ochtend is er een korte refresh-training waarna je vervolgens naar het CBR wordt gebracht om met een goed vertrouwen het examen af te leggen.

Deze theoriecursus is inclusief:

  • Lunch en drankjes
  • Professionele begeleiding
  • Vervoer naar het CBR

*)  Herkansing:
Als je zakt voor het CBR-examen mag je de theoriecursus één keer kosteloos herhalen. Het CBR-examen is dan niet inbegrepen.

Wat je moet weten

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zondag. Let op: bekijk de beschikbare cursusdagen op de website.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 070 206 0011 óf via e-mail op info@letsgosevda.nl o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. De cursus duurt circa 6 uur. De volgende ochtend is er nog een korte refresh-training, Daarna brengt de begeleider je naar het CBR om theorie-examen te doen. Herkansing: als je zakt voor het CBR-examen mag je de theoriecursus één keer kosteloos herhalen. Het CBR-examen is dan niet inbegrepen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Theorieloket

Theorieloket is een organisatie die ervoor wil zorgen dat jij zo snel mogelijk je autotheorie haalt. Hoe ze dat doen? Door het aanbieden van een 1-daagse theoriecursus waarin je handige ezelsbruggetjes worden aangeleerd in plaats van het stampen van de pittige lesstof. Het doel van de enthousiaste medewerkers van Theorieloket is om jou op een leuke en eenvoudige manier de benodigde kennis bij te brengen. Je vindt Theorieloket in Den Haag, vlakbij het centrum en op een kwartier loopafstand van de Prinsegracht.