Geen nieuwe meldingen

Thermaalbad Arcen

Limburg: zes uur ontspannen voor 1 of 2 personen in Thermaalbad Arcen

Tot 53% korting.
Kies optie

In een Notendop

Het Thermaalbad is uitgerust met zwembaden, diverse sauna’s, stoombaden, voetenbaden en meer: 6 uur lang helemaal van jou.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Helemaal bad gaan kan ook betekenen dat je uitgestrekt in volle ontspanning op subtiele wijze een perfect op temperatuur gebracht bubbelbad in glijdt. De beste kuur is het oord van Thermaalbad Arcen.

Kies uit twee opties

  • € 14,50 voor 6 uur toegang voor 1 persoon (waarde € 29)
  • € 27 voor 6 uur toegang voor 2 personen (waarde € 58)

Thermaalbad Arcen is letterlijk een bron van ontspanning. Tussen de bossen van het Noord-Limburgse landschap ga je 6 uur lang genieten van de faciliteiten. Deze weldadige dag sauna is uitstekend te combineren met een lang weekend in dit natuurrijke gebied.

Arcen is een pittoresk dorpje vol met mooie natuurgebieden en een stukje geschiedenis. De omgeving is uitstekend om te wandelen of om te fietsen. Voor degene die graag in een tuin zitten en ook nog van de cultuur willen genieten kunnen terecht bij Kasteel Arcen. In het kasteel kan de bezoeker zelf rondwandelen of een rondleiding krijgen. Bierliefhebbers komen tevens ook aan hun trekken. In de directe omgeving van het hotel staat de bierbrouwerij van Hertog Jan, waar je na een telefonische afspraak een rondleiding kan krijgen.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het 16 juni t/m 30 september 2019 op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: niet nodig.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Thermaalbad Arcen

Thermaalbad Arcen ligt op 6 minuten rijden van het centrum van Arcen - tussen Nationaal Park De Maasduinen en Venlo. Je kan er genieten van verschillende ontspannende faciliteiten. Er zijn bijv. 6 verschillende Finse sauna's met onder andere alpenkruiden, limoen en rozemarijn en ze hebben een gemiddelde temperatuur van rond de 80º C. Ook zijn er vele andere faciliteiten te vinden zoals voetenbaden, dompelbaden, douches, een tuin met ligbedden en een buitenbad met thermaal mineraalwater van ongeveer 29 ºC. Je vindt Thermaalbad Arcen op het 5-sterren vakantiepark (Résidence) Klein Vink en bij het in 2014 geopende Parkhotel Bad Arcen.

Thermaalbad Arcen

Spa, Badhuis
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.